Vajon egy hónap után javítják már az MW2 hibáit? – Persze hogy nem!

A spawn-rendszer... hagy némi kívánni valót maga után és akkor még finoman fogalmaztam.

Gyakorlatilag az eredeti CoD 4 óta nem találtam magamnak olyan Call of Duty-epizódot, ami tetszett volna. Az évek alatt inkább CoD-gyűlölővé változtam, amiért képtelen volt megújulni a széria, amiért évente dobálták ki a futószalagon gyártott silány minőségű programjaikat. Talán a 2019-es MW volt csak kivétel, de azt meg olyan későn kezdtem el játszani, hogy már nem tettem bele sok játékórát.

Az MW2-nél nem akartam elkövetni ezt a hibát, amint lehetett előrendeltem a programot, bíztam az Infinity Ward szaktudásában és ízlésében. Nem is kellett csalódnom, ellentétben a BF 2042-vel, az MW2-nél nem bántam meg az előrendelést, habár közel sem hibátlan még a játék. Sem az MW2, sem a Warzone 2, sem a DMZ.

Véletlenszerű spray patternek, repülő csónakokkal közlekedő csalók, pénz exploit... lehetne sorolni a hibákat a Warzone esetében is. Az MW2 egyik legnagyobb hibája jelenleg egyértelműen a spawn-rendszer, ami egyszerűen minden meccset megkeserít. Rendszeresen előfordul, hogy az ellenfél szeme elé rak be a játék egy új körre, még körbefordulni sincs időnk és máris lelőttek minket. Bármelyik meccsen, bármelyik pályán előfordul a hiba, ami immár több, mint egy hónapja a játékban van.

Mert persze a fejlesztők mindent csináltak a megjelenés óta, csak épp pont ezt az igazán zavaró hibát nem javították ki... Hangsúlyoznám, hogy október 28-án jelent meg a játék, azóta folyamatosan ennyire rossz a helyzet.

December 14-én kezdődik a Season One Reloaded, reméljük, hogy legkésőbb akkor javítanak majd a helyzeten és végre normális spawn-rendszer mellett élvezhetjük a játékot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!