Riport: Megtalálta ötödik emberét az Astralis?

Riport: Megtalálta ötödik emberét az Astralis?

Több dán játékosnál is probálkozott a szervezet, de egyikük sem kért belőlük.

A MASONIC 19 éves játékosa, Buzz lehet a befutó az Astralis utolsó, még kiadó helyére a CS:GO-csapatban – írja forrásaira hivatkozva a HLTV. A riport szerint azért döntött a dán szervezet a fiatal játékos mellett, mert a tárgyalások két nagyobb profilú játékossal is lehaltak, tehát nem maradt más opciójuk.

Először még októberben lehetett hallani, hogy a Sproutban játszó Staehr lehet k0nfig utódja. De mostanra már biztos, hogy ő nem jön: egyszerűen nem tudtak megállapodni a szervezetek és már nem is beszélgetnek az opciókról. Ezután a rivális Heroictól is próbáltak magukhoz édesgetni egy játékost, sjuusht. Ő viszont a múlthéten új szerződést kötött a csapatával, tehát nem megy sehová.

Így maradt Buzz, akiről már azt írják, közel jár a szerződése aláírásához. Amennyiben ez megtörténik, értelemszerűen a beugróként játszó MistR helyét veszi át a kezdőben. Az Astralis tegnapi CCT Central Europe Series 4 döntős veresége miatt leghamarabb a BLAST Premier tavaszi csoportkörén láthatjuk őt fekete-pirosban játszani device-ékkal – az IEM Katowicére nem jutottak ki a dánok.

Az Astralis várható felállása 2023-ban

Lukas „gla1ve” Rossander
Andreas „Xyp9x” Hojsleth
Nicolai „device” Reedtz
Benjamin „blameF” Bremer
Christian „Buzz” Andersen

Borítókép: HLTV
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!