A NaVi ukrán mesterlövészére pályázhat a NiP

A NaVi ukrán mesterlövészére pályázhat a NiP

Nemhogy közelebb, de még távolabb kerülne a NiP a teljesen svéd felállástól.

A 2022-es BLAST Premier: World Final és a G2 győzelmével véget ért az idei profi CS:GO-szezon. A csapatok elvonultak jól megérdemelt pihenőjükre, hiszen az idei szezon is rettentően hosszú és kimerítő volt. Az elkövetkező hetek legizgalmasabb témája az átigazolási időszak lesz, hiszen bár nincs messze a 2023-as IEM Katowice, sok csapat áll most csere előtt, amit még a versenyt megelőzően meg kell ejteniük.

Vannak akik, nem is vártak sokáig! Az Astralis már megtalálta új játékosát, míg a NiP kispadra ültette es3taget. Az én személyes tippem az volt, hogy visszatérnek a teljesen svéd felálláshoz és Aleksib is repül, de úgy tűnik nem ez a terv. Sőt! Ha hihetünk Luís Mira informátorainak (szinte mindig hihetünk nekik) akkor a NiP egy ukrán AWP-s után nézelődik, méghozzá a NaVi kötelékéből.

Azért nem kell mindjárt megijedni, nem s1mple igazolna át. A svéd csapat arra a 18 éves headtr1ckre vethetett szemet, aki a NaVi Junior játékosa volt 2020 óta, de idén már s1mple-ék mellett játszott a BLAST Premier Fall Groups során, olyan ellenfelekkel szemben, mint  a Liquid, a Complexity vagy a G2.

A fiatal tehetség ígéretes játékot mutatott, de egyértelműen nevelésre szorul még. Nyár óta van átigazolási listán a NaVinál és most úgy tűnik a NiP meg is szerezheti őt. Ha valóban megtörténne az átigazolás, a következő lenne a NiP felállása:

  • Fredrik "REZ" Sterner
  • Hampus "hampus" Poser
  • Ludvig "Brollan" Brolin
  • Aleksi "Aleksib" Virolainen
  • Danyyl "headtr1ck" Valitov
  • Daniel "djL" Narancic (edző)


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!