K&H MNEB LoL: Top 5 pillanat a 2022-es év három kupájáról

K&H MNEB LoL: Top 5 pillanat a 2022-es év három kupájáról

A legjobb magyar csapatok odatették magukat az Idézők szurdokában.

Három kupán mérték össze erejüket Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H játékosai és csapatai. Tavasszal és nyáron minor, ősszel major keretek között, hatalmas összdíjazásért harcoltak heteken keresztül az idézők. Ezeken a Bo3-as és Bo5-ös összecsapásokon számos remek pillanatot hoztak össze az e-sportolók, ezek közül tekinthetitek meg az 5 legjobbat az alábbiakban.

Top 5 megmozdulás a K&H MNEB LoL 2022-es küzdelmeiből

5. Jhin pentakill - JABUT1CABA (WSE)

Bár az őszi majorre címvédőként érkezett a Wonder Stag Esports, végül két gyors vereséggel búcsúztak a további küzdelmektől. Ennek ellenére a nyári bajnoki címet nem veheti el tőlük senki, amiben hatalmas szerepe volt az észt lövésznek.

4. Karthus tripla - Rabbano (WSE)

A nyári minor döntőjében annyira remekül teljesített a veterán dzsungeles, hogy a castercsapat nem adhatta másnak a "Meghúzták a ravaszt MVP-díjat", mint Rabbanónak. Karthus játékára szívesen emlékezhet vissza minden Szarvas-rajongó.

3. Sivir pentakill - Regostern (PLG)

A Team Plague a tavaszi minoron harmadik bajnoki címét söpörte be, majd az őszi majorön egészen a döntőig meneteltek. Regostern extrém választásaival borsot tört az ellenfelek orra alá, az ötszörös kiiktatását azonban egy "klasszikus" ADC-vel szerezte meg.

2. Caitlyn pentakill - Yaztrom (GF)

Az utóbbi két év legnagyobb meglepetése a Golden Fox remeklése. A Yaztrom-Sárgabarack duóval alig-alig lehetett bírni az elmúlt hónapokban, nem véletlen szerzett pentakillt a tapasztalt lövész a "másik rókás" együttes ellen.

1. Viktor pentakill - Sora (WSE)

Egy újabb WSE-megmozdulás, ezúttal az egyik legtehetségesebb magyar midestől. A Meight és Skn1nzor utáni generációból mindenképpen érdemes követni Sora pályafutását, mivel hazai és nemzetközi szinten is bizonyította már, hogy komolyan kell számolni vele.

Hogy lesz-e jövőre K&H MNEB LoL? Egyelőre erről még nincs hír, de a versenysorozat hivatalos Facebook oldalán biztosan megtaláljátok majd azokat az információkat, amit már annyira vártok!

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik volt a kedvenc jeleneted a K&H MNEB LoL 2022-es évéből?