LoL: Hamarosan itt van a szerelmesek ünnepe, nem maradhatnak el az új skinek sem

LoL: Hamarosan itt van a szerelmesek ünnepe, nem maradhatnak el az új skinek sem

Kerestél egy izgalmas páros skint? Nos, nem kell tovább kutakodnod, a Riot tökéletes skinekkel készül pároknak. 

Nemsokára itt van a Valentin-nap, a Riot Games pedig gőzerővel készül a nehézségei ellenére is. Alapvetően is sűrű az első néhány hét a League of Legendsben, mindenki pörgeti a besorolókat, elindultak a profi bajnokságok, készül az Aurelion Sol átdolgozás például, de persze a Riot skin-gyára ilyenkor sem állhat le. Ők pedig készítik is az újdonságokat folyamatosan. Valentin-nap alkalmából különlegességgel készülnek.

Az utóbbi években számukra is fontos lett az elfogadás segítése. Évek óta tartalommal készülnek a pride hónap tiszteletére, láthattunk lányok közötti csókot VALORANTban, valamint novemberben megérkezett a nyíltan LMBTQ közösséghez tartozó hős, K'Sante is. Most ezt a vonalat viszi tovább a Riot a Valentin-nap kapcsán. Az új skincsalád első tagjai Vi, Caitlyn és Amumu. Utóbbi sajnos ahogy barátokat, úgy szerelmet sem nagyon talál, így ő a Heartache kinézetet kapja. A két női karakter azonban már az Arcane-ben is érdeklődött egymás iránt, ez pedig most bekerül a játékba is. Ők a Heartrob skineket kapják. Várhatóan február 8-án a 13.3-as frissítéssel érkeznek a játékba. Mivel megosztó alkotásokról van szó, egy-két országban előfordult, hogy kissé cenzúrázni kellett a splash artot és a két karakter közti jelképeket eltávolították.

Az alábbi képre kattintva megtekintheted az összes skint és a splash artjukat.

Mit kapunk a 13.1b frissítéssel?

Aki nem tud februárig várni, az dörzsölheti a tenyerét, mert hat új skin érkezik az éles szerverekre hamarosan. A támadás miatt a 13.2-es patchet ketté bontotta a Riot, de az új hőskinézetek már az első adag változtatással együtt érkeznek. Ennek témája a holdújév lesz. Csatlakoznak Luxékhoz és Nasusékhoz a Lunar Empress és a Lunar Guardian családokba. A Porcelán Lissandra pedig kap egy tekintélyes kiadást. A fenti képre kattintva ezeket is megtekinthetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.