Fortnite: Így hozta létre SypherPK a kerekeken száguldó bokrot

Fortnite: Így hozta létre SypherPK a kerekeken száguldó bokrot

Újabb item érkezett a játékba, mely számtalan felhasználási lehetőséget rejt magában. Az egyik legfurcsábbat most bemutatjuk.

A Fortnite-ban található bokrok jelentős evolúción mentek keresztül az elmúlt években, így számtalan formában találkozhattunk már velük. Először mint a sziget alkotóelemei jelentek meg, a játékosok pedig beléjük bújva szinte észrevétlenül várhatták be áldozataikat, vagy csupán üthették el az időt. Kicsivel később az 1.8.2-es frissítéssel elérhetővé vált a Bush item, amivel mint egy ruhát magunkra ölthettük a bokrokat, így téve karakterünket bármikor láthatatlanná. Amit pedig a legtöbbünk ismer, a már új térképekkel bekerülő hatalmas, és elpusztítható bokorrengetegek. Ezekben szintén menedékre találhatunk, azonban robbanószerekkel vagy csákánnyal könnyedén eltávolíthatóak.

Amennyire a közösség egyik fele imádja, a másik legalább annyira gyűlöli ezeket, így nem csoda, hogy a legújabb tárgy is megosztja a játékosokat. A keddi nap folyamán bekerült Big Bush Bomb újabb szintre emelte a bokrok létezését, hiszen a tárgyat eldobva egy nagy Bush-t teremthetünk bárhova – de tényleg, akárhova.

SypherPK – a népszerű tartalomgyártó – nem hazudtolta meg magát, és ahogy az a fentebbi videóban is látható, rögtön őrült dolgokkal kísérletezett. Amint megtalálta a tárgyat, azt rádobta egy motorkerékpárra, amin meglepő módon rajta is maradt. Később még egy bokrot „ültetett" a száguldó járműre, melyből az már ki sem látszott.

Az igaz, hogy a rajta ülők sem láttak túl sokat a külvilágból, de szert tettek egy száguldó bokorra, mellyel bármit és bárhol kitakarhattak. Mint kiderült a Big Bush Bomb erre is használható, így ne lepődjünk meg, ha a jövőben látjuk autókon, motorcsónakokon, vagy akár légi járműveken is.

Ti is kísérleteztetek azzal, hogy mire képes? Ha igen, sikerült valami extra felhasználási módot találnotok? Írjátok meg kommentben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek tetszik a Big Bush Bomb item?

  • 40 %
  • 60 %