S1mple: A BLAST csak bemelegítés a NaVinak

Még csak most ébredezik a NaVi, a BLAST nem igazán, az IEM Katowice viszont annál inkább érdekli őket!

Végéhez közeledik a BLAST Premier Spring Groups 2023-as felvonása, ahol több meglepetést is láthattunk már. Meglepően jó formában a G2, a FaZe beugróval is kemény, a NaVi azonban mintha gyengélkedne. Az eddigi meccsek alapján nem a NaVi tűnik a legerősebb csapatnak a profik között, de s1mple szerint nem kell aggódnia a szurkolóknak!

Négy meccset játszottak eddig, bár az igaz, hogy mindössze két különböző ellenfelük volt. A NiP ötösét kétszer is maguk mögé tudták utasítani, ám a G2-tól mindkétszer kikaptak, ráadásul pályagyőzelem nélkül. A rajongók már érzik, hogy valami nem jó, nem működik tökéletesen, maguk a játékosok pedig látják az aggódó tekinteteket, de elmondásuk szerint nem kell félni, ez még csak a kezdet.

A napokban s1mple is elmondta egyik streamjében, hogy amit a BLAST-on látunk az csak a bemelegítés, tesztel a NaVi, de az igazi formájukat majd az IEM Katowicére rántják elő. Ez lehet persze egyszerű hárítás is, de tény és való, hogy a BLAST Premier felépítéséből adódóan, a partnercsapatok szemében nem igazán képvisel értéket a Groups, hiszen még azután is bőven lesz lehetőségük bejutni az adott szezon döntőjébe. Olyan, mintha a Groups csak egy gyenge selejtező lenne.

Ezt pedig gyakorlásra, új körök, új felállások, új taktikák tesztelésére is használhatják. S1mple szavai alapján a NaVinál pont ez történik és nem kell attól tartanunk, hogy a csapat az IEM Katowice, az év egyik legfontosabb versenye alatt is csak ennyit tud majd.

Az IEM Katowice február 1-jén kezdődik majd, de a NaVi csak később kezd, hiszen ők meghívást kaptak a Main Stage szakaszba. Első meccsük csak február 4-én lesz esedékes, egyelőre nem tudni pontosan kik ellen. Az viszont már biztos, hogy erős csoportban vannak, mellettük van ugyanis a G2, a Liquid és a FaZe is, ellenük tényleg többre lesz szükségük annál, mint amit a BLAST-on mutattak eddig.

A 2023-as IEM Katowice február 1-jén kezdődik és teljes egészében végignézhetitek majd élőben az esport1tv Twitch csatornán, ráadásul ezen a versenyen már ott lesz torzsi és a MOUZ is. Gyertek, szurkoljunk nekik közösen!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!