Már megint elhalasztották a Fortnite Creative 2.0 megjelenését

Mindenki azt hitte, hogy Chapter 4 Season 1-el elérhetővé válik, azonban távolabb van a megjelenés mint gondoltuk. 

A Fortnite Creative része 2018 decemberében került hozzáadásra a játékhoz, azóta pedig közel akkora népszerűségnek örvend mint maga a Battle Royale. Különlegessége abban rejlik, hogy mindenki kedvére alkothat pályákat, így az alapjátéktól teljesen elrugaszkodott eredmények születhetnek, melyeket kipróbálva olyan, mintha egy teljesen másik játékkal játszanánk. Szerintem nagyban ennek is köszönhető, hogy az Epic Games alkotása még mindig a csúcson van, hiszen ha kiégünk a Battle Royale-ban – ami valljuk be gyakran megesik –, akkor pár kattintással már a bújócska térképeken, vagy akadálypályákon találhatjuk magunkat.

Több mint fél éve történt, hogy először szóba került a Creative 2.0 és az, hogy még a 2022-es évben meg is érkezik. Ezt az információt Tim Sweeney – az Epic Games vezérigazgatója – osztotta meg követőivel, aki most az újabb csúszást is bejelentette.

A posztban elmondja, hogy a megjelenést januárra tervezték, azonban most már a márciust tartják reálisnak. Ezzel valószínűvé vált, hogy a Creative 2.0-át a Chapter 4 Season 2 kezdetével párhuzamosan teszik elérhetővé, ugyanis az március 10-ére várható.

Nem kérdés, hogy a kreatív mód továbbfejlesztett verziója hatalmas durranás lesz, hiszen saját magunk készíthetünk majd szigeteket, sok egyéb funkció mellett. Ha pedig belegondolunk, hogy már 2023-ból is eltelt egy hónap, a március nem is tűnik olyan távoli időpontnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várjátok a Creative 2.0-át?

  • 60 %
  • 40 %
Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.