Ezek lennének a Ubisoft Star Wars-játékának első részletei?

Ezek lennének a Ubisoft Star Wars-játékának első részletei?

Jöhetne már egy Ubi Forward, ahol ezt a játékot is bemutathatnák!

Rengeteg fantasztikus Star Wars-játékot láttunk már az évek alatt. FPS, RTS, RPG, versenyjáték, minden volt már a Star Wars, ami csak lehet. Persze tökéletes darabot még nem láttunk, valószínűleg nem is létezhet olyan soha, ám a Ubisoft és a Massive Entertainment úgy tűnik most valóra válthatják a rajongók egy nagyon régi vágyát!

Hányszor éreztük már úgy, hogy nagyon király ez a Star Wars-játék, de még mennyire jó lett volna, ha picit több, picit nagyobb, picit több bolygóval, picit több lehetőséggel, stb?! Hát a Ubisoft megvalósíthatja ezen vágyainkat, hiszen a mindeddig rejtélyes és cím nélküli Star Wars-játékuk gigászi lesz, végtelen lehetőségekkel. Egy megbízható szivárgásnak hála, a projektről kiderült, hogy egy teljesen nyitott galaxist tartalmaz majd a program, rengeteg bolygóval melyek mind szabadon bejárhatóak lesznek a sztori bármely pontján. Az információk konkrétan a No Man's Skyt emelik ki, mint példát, de nyugodtan gondolhatunk az idén érkező Starfieldre is, ami szintén egy tartalommal telepakolt játék lesz, egy szabadon bejárható, gigantikus galaxissal.

Ha csak ugyanazt kapnánk, mint a Starfield esetében, csak épp Star Wars köntösbe bújtatva, már az is óriási lenne és rengeteg rajongó álmát valósítaná meg.

A játékról azonban egyelőre semmilyen hivatalos részletet nem tudni, csak azt, hogy open-world felépítést kap, sztoriorientált lesz és a The Division szériáért felelős Massive Entertainment fejleszti. Január első napján azonban megszólalt a Ubisoft kreatív igazgatója, Julian Gerighty elárulta, hogy idén a Star Wars játékukról is sok mindent megtudhatunk majd.

Alig várjuk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!