FIFA 23: Megérkezett a Premier League és a LaLiga POTM is!

FIFA 23: Megérkezett a Premier League és a LaLiga POTM is!

Az még nem dőlt el, ki lesz a Serie A legjobbja, szavazz az olasz élvonal legjobb játékosára! 

Nem csendesül a Marcus Rashford-hype. Az angol játékos magára talált Erik ten Hag irányítása alatt, és sorban gyűjti be az elismeréseket. Volt már tagja a Team of the Weeknek még a 12. héten, ő lett szeptemberben a hónap játékosa és ugyanerre a trófeára igencsak esélyes volt november/decemberben is, ám akkor Martin Odegaard lett a befutó. Most azonban már nem lehetett megelőzni az angol válogatott játékost, és januárban ismét ő kapta a rangos kitüntetést.

Azonban nem csak a Premier League-ben avattak győztest, hanem Spanyolországban is. Alexander Sorloth szintén fantasztikus szezont fut, két inform kártyája is van már (TOTW3 és TOTW11), ezt pedig megkoronázna most egy POTM-díjjal is.

Hogyan teljesít a két lap egymáshoz képest?

Ami Rashford kártyáját illeti, az előző POTM-verzióhoz képest 3-mal javult az OVR, a Shooting, a Passing, a Dribbling és a Physicality is, 4-gyel a Pace, a Defending pedig 2-vel. Mi a helyzet viszont a két friss POTM-lap összehasonlításakor? Azt láthatjuk, hogy a norvég futballista jobb statisztikákkal rendelkezik, miközben az ára még negyedannyi sincs. Sorloth nagyjából 70 ezer FUT érme, míg angol riválisa 268-285 ezer platformtól függően. Ennek ellenére jobb total statban és total in-game statban is. A Pace-tulajdonságuk megegyezik, de míg Rashfordnak jobb a gyorsulása (88-84), addig gyengébb a sprint sebessége (95-99). Ami a többi kategóriát illeti, a lövést összességében az angolnak ítélhetjük, de gyengébb cselezésben és passzolásban, valamint Physicalityben is. Persze a Manchester United sztárja mellett szól nemzetisége és a bajnokság is, amiben játszik, így talán jobban linkelhető. Sorloth esetében 3 csillagos a skills és négy a weak foot, Rashfordnál ez 5 és 3 csillag.

Olaszországban is él már a szavazás

A többi topliga sem alszik, jó, a német kicsit még igen, de a Serie A nem, ott is él már a szavazás. Ott nem hét jelöltből kell választani, csak ötből. Az EA honlapján tudjátok ezúttal is leadni a szavazataitokat az alábbi jelöltekre:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!