LoL: Kiengedték élő adásba a monológot, azonnal kirobbant a botrány

LoL: Kiengedték élő adásba a monológot, azonnal kirobbant a botrány

A hype helyett valami egészen mást generált a kommentátor - host monológja.

Egészen hihetetlen pillanatokat élhettek át azok, akik valamilyen okból kifolyólag úgy döntöttek, nincs jobb program egy kis 100 Thieves vs Team SoloMid rangadónál. Az egyik oldalon felsorakozott az LCS legendái közül Bjergsen és Doublelift, a másik csapatban feltűnt a PCS valaha volt legeredményesebb középső ösvényese, Maple. A tavaszi szezont hiába indította meglepő módon remekül a TSM, a második héten azért kirajzolódtak a valós erőviszonyok az összecsapásaikon. Mind a 100T, mind az Evil Geniuses ledöntötte a világ legértékesebb e-sport multigaming szervezetének Nexusát, így a csapat visszasüllyedt a középmezőnybe. Nem az Idézők szurdokában mutatott játék volt azonban az, ami miatt hirtelen mindenki foglalkozni kezdett ismét a TSM-mel, hanem egy monológ, amellyel LeTigress vezette fel a Tolvajok elleni Bo1-et.

Gabriella "LeTigress" Devia-Allen rosszul megválasztott szavai

A host/kommentátor azért kapta meg a rivaldafényt, hogy egy hosszabb monológgal vezesse fel a hatalmas rangadót, amelynek középpontjába Doublelift és egykori klubja került. Az első két percben tényleg ezt az ikonikus szembenállást hangsúlyozta a Riot Games munkatársa, utána azonban teljesen mást irányt vett a mondandója. Elkezdte a Doublelift-Reginald-TSM botrányt ecsetelni, részletesen belement a csapatnál történt botrányba, amely végül a CEO büntetéséhez vezetett. Érthetetlen és indokolatlan volt, hogy miért kellett egyáltalán említenie ezt az ügyet LeTigressnek, ugyanis ennek az egésznek semmi köze nem volt ahhoz, hogy perceken belül a 100 Thieves játszik egy mérkőzést a rekordbajnokkal.

A magyarázkodás

Miután a TSM és Doublelift (valamint rengeteg rajongó, néző és szakértő) is teljesen jogosan felháborodott az eseten, kénytelen volt eloltani a lángokat, lecsillapítani a kedélyeket az "elkövető". LeTigress a Twitteren kért elnézést mindenkitől, majd két nappal később (!) az LCS is hivatalos nyilatkozatot tett az ügyben. A liga szerint nem egy ember hibázott, hanem az egész csapat együttesen hozott rossz döntéseket, amelyek idáig vezettek. A bocsánatkérést megértette Doublelift, azonban ezt nem fogadta el, mindezek ellenére remélhetőleg itt pont kerülhet az egész monológ-ügy végére. A 100 Thieves legközelebb pénteken hajnali 1 órától lép színpadra, Bjergsenék a Team Liquid ellen növelhetik tovább győzelmeik számát. Az összecsapás legalább akkora rangadó, mint a 100T vs TSM, ugyanis az LCS valaha volt legeredményesebb midese (itt kérek elnézést Jensentől) tavaly még a TL-t erősítette.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ünnepelhet még valaha LCS bajnoki címet Doublelift?