Hogwarts Legacy: Szeretnél egy unikornist? Mutatjuk hogyan szerezhetsz!

Hogwarts Legacy: Szeretnél egy unikornist? Mutatjuk hogyan szerezhetsz!

Nem egyszerű őket meglelni, de mi segítünk, hogy neked is lehessen egy unikornisod!

Az egyszarvúak köztudottan fenséges lények, de úgy érezheted, hogy egyszerűen lehetetlen belebotlani; ez a Hogwarts Legacyben is így van. A játék hatalmas világában rendkívül nehéz egy unikornisra bukkanni, olyannyira, hogy a játékosok nagyobb valószínűséggel futnak bele egy hippogriffbe, mint egy szarvas lóba. Szerencsére van néhány nyom, amit a játékosok követhetnek, hogy megtalálják. Ilyen például az, hogy a varázslatos lény a Tiltott erdő mélyén él, akárcsak a Harry Potter-filmekben. Ne feledd azonban, hogy a varázslóknak és boszorkányoknak számos lépést kell előzetesen teljesíteniük ahhoz, hogy sikeresen elkaphassanak egyet.

Hol vannak?

Bár a világ hatalmas, csak egyetlen helyen, méghozzá Upper Hogsfieldtől északnyugatra találhatóak meg. Ahhoz, hogy ide eljussatok, teleportáljatok Upper Hogsfield Floo Flame-hez, és akár gyalog, akár seprűvel leereszkedhettek az unikornis odújába. 

Hogyan kaphatod el?

Ahhoz, hogy elkapj egy unikornist, a következő lépéseket kell végrehajtanod:

  • az Accio használatával akadályozd meg a mozgását
  • használd a Glacius varázslatot vagy az Arresto Momentumot, hogy megfagyasszad vagy a helyén tartsd
  • Fogd meg a Nab-Sacket, hogy elkapd a varázslényt

A Nab-Sacket a The Elf, the Nab-Sack and the Loom küldetés teljesítése után kapod meg. Ami a többi segédeszközt illeti, mint a Beast Feed és a Beast Petting Brush, a játékosok megkapják őket, amint részt vesznek egy Beast órán. Továbbá az elfogott varázsállatok elszállásolásához a Hogwarts Legacyban elengedhetetlen a Room of Requirement feloldása.

Hogyan kell tenyészteni?

Az unikornisok tenyésztéséhez a lovak mindkét változatát (nőstény és hím) el kell fogni, valamint meg kell építeni a szükséges segédeszközöket a Szükség Szobájában.

Kapd el mindkét verzióját

Mint minden lényt a Hogwarts Legacyben, a játékosok az unikornisokat is szaporíthatják, bár ez egy kicsit időigényesebb, mint a többi lénynél, mivel a folyamat egy plusz lépést igényel. A többi lénnyel ellentétben, amelyek csoportokba verődve találhatók meg, csak egy unikornis található az odúban egyszerre. Ez azt jelenti, hogy több alkalommal is vissza kell térni, hogy egy nőstényt és egy hímet is befogjunk.

Mi szükséges a szaporításhoz?

Ahhoz, hogy felold a lények tenyésztésének lehetőségét, vásárold meg a Beast Breeding Pen tervrajzait a Tomes and Scrolls boltból Hogsmeade-ben. Ezután menj a Room Requirementbe és használd a Conjuring varázslatot, hogy készíts egy Beast Breedong Pent a kívánt Vivariumon belül. Használd a könyvet a toll előtt, ekkor meg kell jelennie egy egyszarvúnak, feltéve, hogy mindkét verziót megszerezted már. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.