LoL: Ezt a 3 hőst nerfelték, mégis több meccset nyernek velük

LoL: Ezt a 3 hőst nerfelték, mégis több meccset nyernek velük

Nerfelték őket, de igazából mégsem.

Rengeteg, de tényleg rengeteg hősmódosítás érkezett a jelenleg is aktív, 13.4-es League of Legends-frissítéssel. A Riot Games, vagy a játékegyensúlyért felelős csapat igyekezett felfrissíteni a metát, amely összességében alig-alig változott a tavalyi VB-shez képest. A legizgalmasabb újítás talán a reworkölt Aurelion Sol beemelése a kliensbe, a Csillagok kovácsa hirtelen az egyik legnépszerűbb midessé nőtte ki magát. Voltak azonban olyan karakterek, amelyek nem kaptak ennyire drasztikus változtatásokat. Thresh, Azir és Jarvan IV papíron a nerfelt bajnokok táborát erősíti, mégis mindhárom hősnek növekedtek a győzelmi mutatói. Miért?

Azir: Győzelmi arány 48,12% (+1,84%)

Platina rang felett tovább erősödnek a shurimai császár számai, azonban egyre kevesebben választják őt a középső ösvényre. A Riot még mindig nem elégedett a módosításokkal, ezért gyakorlatilag "mini-reworkben" részesítik a hőst. A profi metában túlságosan nagy hatást fejt ki hétről hétre Azir, ezért nem volt más választás, mint a nagyobb volumenű átalakítás.

Jarvan IV: Győzelmi arány 53,66% (+0,06%)

Csökkentették a W képességből (Golden Aegis) kapott pajzs nagyságát, azonban a win rate tovább növekedett. A korai szakaszban továbbra is remekül lehet gankelni a hőssel, de a 13.5-ös dzsungeles módosításokat minden bizonnyal megszenvedi majd. Pont azt szeretné elérni a fejlesztőcsapat, hogy a farmolósabb erdészek kerüljenek előtérbe, ami nem túl jó előjel a herceg számára.

Thresh: Győzelmi arány 52,94% (+2,34%)

Nem nerfként, hanem "adjusmentként" hivatkozik a módosításokra a Riot, de összességében mégis több értéke csökkent a hősnek, mint amennyit növeltek. A Death Sentence (Q) sebzését kicsit megtolták, valamint a nagyobb szinteken levitték a visszatöltési időt. A Dark Passage (W) képességből kapott pajzsot nerfelték, ahogy a Flay (E) alapsebzését is. Ennek ellenére remek formában van a kompetitív metában kicsit háttérbe szorult támogató. 

Szerda hajnalban érkezik az új patch, ami ismét felrázhatja a metát. Yuumi rework, support Ashe nerfek és egy olyan Pantheon vár rád, amely talán ismét a meta szerves részét képezheti. 

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!