A Suicide Squad Jokere a VALORANT legújabb hőse?

Íme a VALORANT hatodik Initiator karaktere, Gekko!

Tegnap forgalmas órái voltak a Riot Gamesnek. Egyrészt bemutatkozott a League of Legends legújabb hőse, akiről itt olvashattok bővebben, másrészt pedig bemutatták másik nagy sikerű játékuk, a VALORANT következő karakterét is. Sajnos azonban, aki valami újat, valami egyedit várt, annak ismét csalódnia kellett. Gekko megint azt mutatja, hogy bár a VALORANTban is a végtelenségig lehetne húzni a karakterek számát, a 42. flash és a 69. molotov már mostis unalmas, nem hogy majd később.

Ennek ellenére, íme Gekko, a játék hatodik Initiator karaktere, akivel ismét a lerakók gyors, ponbtos és erőteljes támadása lesz a célunk. Már a karakter külseje sem túl egyedi, ahogy azt a közösséggen belül már többen megjegyezték, ezzel a rövid neonzöld hajjal és a tetkókkal olyan, mintha fogták volna a Suicide Squad Jokerét és picit VALORANT-kompatibilissé alakították volna.

Képességeit tekintve sem vagyunk elájulva, legalábbis egyelőre. Van vakítója, amit használat után visszavehetünk.

Kis pingvin szerű segédje vagy stunolni tudja az ellenfeleinket vagy beküldhetjük őt a lerakókra is, ahol önmaga képes élesíteni vagy akár hatástalanítani a spike-ot.

Mosh Pit nevű képessége tulajdonképpen egy gránát, egy molotov. Semmi különös, ezer meg ilyet láttunk már, most skint és animációt kapott a szokásos molotov.

Végezetül pedig az ulti, ami becsapódás után ugyancsak stunolja az ellenfeleket és használat után ez is felkapható, akár csak a karakter vakítója.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!