Így játszhatsz a Chapter 1-es Fortnite pályán

Így játszhatsz a Chapter 1-es Fortnite pályán

Itt van amire mindenki várt, most megmutatjuk, hogy miként élhetitek át ismét a régi Fortnite-os élményeiteket.

A héten végre bekerült a játékba a Creative 2.0, ami a vártnál is elképesztőbb lett. Számos olyan pálya elérhető már most, melyekre legmerészebb álmainkban sem gondoltunk volna, azonban mivel még egészen friss a dolog, várnunk kell arra, hogy az eddigi kreatívban fellelhető térképek mennyiségét megközelítsük. A téma viszont, ami az elmúlt hónapokban mindenkit foglalkoztatott, az a régi map visszatérése. Örömmel jelentem be, hogy a Chapter 1-es sziget már elérhető!

Ahogy megjelent a 2.0, a Team Atlas azonnal közzétette alkotását, melyben újraélhetjük a régi emlékeinket, az új játékosok pedig megismerhetik a kezdeteket.

Az OG map tökéletes mása elkészült, ahogy ezt a képeken is láthatjátok. Mivel még kezdeti fázisban van, találkozhattok hibákkal, de kétlem, hogy ez jelenleg bárkit is különösebben zavarna – a csapat egyébként már be is jelentette, hogy hamarosan javítják őket. A pályát a 2179-7822-3395-ös kóddal próbálhatjátok ki.

Az elkövetkezendő időszakban érdemes lesz a fél szemeteket mindig az új Creative pályákon tartanotok, ugyanis igazi gyöngyszemekkel találkozhatunk majd, hiszen ez még csak a kezdet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Vártad, hogy visszatérjen a régi sziget?

  • 11 %
  • 44 %
  • 44 %