CoD: Vadássz ellenfeleidre ezzel a TAQ-M Loadouttal!

CoD: Vadássz ellenfeleidre ezzel a TAQ-M Loadouttal!

Egy újabb alulértékelt fegyver, de a megfelelő beállításokkal és tartozékokkal a TAQ-M lehet a legjobb barátunk.

Már egész sokat lefedtünk a Call of Duty: Modern Warfare 2 fegyvereinek legjobb loadoutjai közül, most pedig egy igazán népszerű fegyvercsalád fekete bárányára vetünk egy-két pillantást. Ha az MW2-ben és a Warzone-ban a TAQ-ről beszélünk, akkor az emberek legnagyobb részének a CDL és a Ranked lobbyk réme, a TAQ-56 jut eszébe, míg másoknak a TAQ-V Battle Rifle ugrik be. Azonban van a TAQ platformnak egy harmadik fegyvere, a TAQ-M, egy félautomata Marksman Rifle, amiből egy nagyon alacsony TTK-val rendelkező fegyvert tudunk csinálni a megfelelő alkatrészekkel.

Bár a fegyver a Marksman kategóriába esik, jobban hasonlít a kistestvéréhez, a TAQ-V-hez és a többi Battle Rifle-höz, ugyanis semi-auto, nagyon magas sebzése van, viszont elég lassú, tehát sok minden múlik a TAQ-M-et használó játékos célzásán. Ha az első pár lövéssel eltaláljuk az ellenfelet, akkor nem lesz gondunk, viszont az SMG-khez és AR-okhoz viszonyítva nem ad lehetőséget hibára. Ebből kifolyólag a TAQ-M Loadoutban a mobilitásra fókuszáltam, ugyanis a puska többi statja rendben van, így a leggyengébb tulajdonságát szerettem volna erősíteni.

Az egyik legjobb TAQ-M Loadout:

  • Muzzle: Polarfire-S
  • Laser: FSS OLE-V Laser
  • Optic: Slimline Pro
  • Magazine: 15 Round Mag
  • Rear Grip: Demo Cleanshot Grip

Bár a Polarfire-S az ADS-sebességet bántja, míg a Bullet Velocityt és a Damage Range-t erősíti, a többi attachmentnél tényleg tartottam a szavam. Az FSS OLE-V és a Cleanshot Grip az ADS-sebességet növelni, valamint a sprint-to-fire time-unk is jobb lesz, így könnyebben tudunk a fedezékek között futkározni. A Sight megint egyéni kérdés, de nekem a Slimline Pro bejött ezzel a fegyverrel, míg az extra töltények jól jönnek akkor, ha több ellenféllel kell megküzdenünk. Próbáljátok ki a TAQ-M-et (lehetőleg egy nagyobb pályán, mint az új Himmelmatt Expo), és mondjátok el, hogy tetszett!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Snipered a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben?