VALORANT: Rajtol az Egyetemi E-sport Kupa powered by K&H csoportfordulója!

VALORANT: Rajtol az Egyetemi E-sport Kupa powered by K&H csoportfordulója!

A résztvevő egyetemek League of Legends-csapatai után a legjobb VALORANT-ötösök is ringbe szállnak az Egyetemi E-sport Kupa powered by K&H csoportkörében!

Az Egyetemi E-sport Kupa powered by K&H League of Legends versenye már véget ért, az offline döntőbe pedig a Széchényi István Egyetem és a Budapesti Gazdasági Egyetem jutott be! Mindeközben felkészülnek a hat résztvevő egyetem VALORANT-csapatai, hisz március 27-én, szerdán veszi kezdetét az EEK powered by K&H VALORANT bajnoksága!

Ismét összeszedte legtehetségesebb hallgatóit a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Győri Széchenyi István Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, az Óbudai Egyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem, hogy eldöntsék, melyikük a legjobb a Riot Games taktikai FPS-ében. Bár a versenyen inkább feltörekvő játékosok vesznek részt, az Óbudai Egyetem felállásában ott van a népszerű VALORANT-streamer, Erős "Lucimucii" Lúcia is.

Az Egyetemi E-sport Kupa powered by K&H VALORANT versenyén résztvevő csapatokat ezúttal két osztják csoportba osztották, ahol három napon keresztül küzdenek egymással. A csapatok két-két Bo1-et játszanak egymással, valamint minden fordulóban lesz egy pihenő ötösünk is.. Az első fordulót március 27-én láthatjátok, amikor a Debreceni Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem vannak bye-on; utána március 29-én jön a második nap, amikor a Budapesti Corvinus Egyetem, valamint a Széchényi István Egyetem maradnak ki a buliból; a Group Stage utolsó köre pedig április 2-án kerül megrendezésre, ahol a BME és az Óbudai Egyetem pihennek. A Group Stage után a négy legjobb csapat a playoffba jut, amelyet április 2-án az esport1TV Twitch csatornáján követhettek (Leszámítva az első napot, amelyet az esport3TV-n közvetítünk)A két legjobban teljesítő csapat előtt pedig szabaddá válik az út az offline döntő felé, amelyre várunk mindenkit a Gamerlandben, április 6-án!

Ahogy a League of Legends-kupánál, úgy a VALORANT versenyen is hatalmas nyereményekért küzdenek: az első helyezett 250 000 forinttal lesz gazdagabb, a második helyen záró brigád pedig 150 000 forintot kap. Emellett a HUNESZ a legjobb csapatokat tovább küldi az Amazon University Esports Masters tornára, ahol a régió legjobb egyetemi csapatai küzdenek meg egymással!

Érdemes lesz tehát követni az Egyetemi E-sport Kupa powered by K&H meccseit, az ország egyetemeinek legjobb játékosait követhetitek, az izgalom garantált!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!