CoD: Egy veteránt padozott a Minnesota RØKKR

CoD: Egy veteránt padozott a Minnesota RØKKR

A 26 éves játékos majdnem 3 éve van a csapatnál, most viszont a háttérbe szorult.

A Minnesota RØKKR hatalmas változtatást jelentett be a Call of Duty League Stage 4 Major selejtezői előtt: kispadra ültetik Dillon "Attach" Price-t, azt a játékost, aki kisebb megszakításokkal majdnem 3 éve a csapat tagja. A helyét egy feltörekvő Challenger, Kevin "Fame" Bonanno veszi át, aki már egy ideje csereként a RØKKR tagja. Emellett kicsit megvariálják a két edző, Brian "Saintt" Baroska és Daniel "Loony" Loza közötti munkamegosztást, hogy a Stage 3 Major baki ne történhessen meg még egyszer.

A bejelentő videóban a két edző, Loony és Saintt kér bocsánatot a Stage 3 során bemutatott bukásért, ahol a Minnesota 0-5-tel zárta a selejtezőket, majd a azonnal kikaptak a Los Angeles Thievestől 0-3-ra a Major alsó ágán. Ez elfogadhatatlan egy olyan csapatnak, amely 2021-ben a Call of Duty történetének egyik legdurvább comebackjét mutatta be, valamint a Stage 2 Majort harmadik helyen zárta. Ebből kifolyólag változik a munkamegosztás a két edző között: Loony ex-profiként sokkal inkább a játékosok egyéni teljesítményére fókuszál majd, míg Saintt a sajátos taktikák és a játék "kreatív" részének kidolgozására figyel.

Emellett sajnos arra a döntésre jutottak, hogy le kell ültetni a veterán Attach-t, akinek a teljesítménye jócskán visszaesett a Stage 3 Major során: a BreakingPoint statisztikai oldal szerint már a Major 2-n sem volt túl kiemelkedő, de a Major 3-n egyenesen katasztrofális eredményeket hozott, például Search and Destroyon 0,25 fraget hozott el meccsenként, míg a csapattársai nem estek 0,6 alá. Bár Attach rengeteg tapasztalattal rendelkezik, valamint ott volt akkor, amikor a RØKKR 0-4-ről fordított a Toronto Ultra ellen a 2021-es Stage 5 Major döntőjében, sajnos egy kicsit háttérbe szorul, hogy teret adjon az új, fiatal tehetségeknek.

A 22 éves Fame 2021-ben kezdett profi szinten CoD-ozni, 2022 júliusától pedig a Minnesota cserejátékosa. Bár a CDL-ben még nem játszott, a Challenger szinten bizonyított, mint a RØKKR Academy egyik legerősebb tagja. Fame és társai január végén nyerték meg a CDC 2023 Elite 1 NA versenyét, amelynek döntőjében 4-2-re verték a TFeL Empire-t, tehát a fiatal e-sportoló lendületben van. A Minnesotának nagy szüksége van a talpra állásban, ugyanis Marcus "Afro" Reid, Benjamin "Bance" Bance és Cameron "Cammy" McKilligan hármasa már nem elég a győzelmekhez, szükség van egy stabil negyedikre.

Fame április elsején, szombaton debütál, akkor játszik először a Minnesota RØKKR a héten induló CDL Stage 4 Major selejtezőin először. Az ellenfelük a Florida Mutineers lesz, akik szintén nem állnak a helyzet magaslatán, így a csapat szép lassan veheti fel a fonalat - és a szó szerint 0 wines Stage 3-nél jobban teljesíteni.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Te kinek szurkolsz a Call of Duty League-ben?