Két nagyon érdekes kalandjátékot ad ingyen az Epic Games a héten!

Két nagyon érdekes kalandjátékot ad ingyen az Epic Games a héten!

Mentsd meg a világot az apokalipszistől, vagy állítsd vissza a békét az Amazon esőerdőben!

Újabb hét, újabb ingyenes játékok az Epic Games Store jóvoltából! A múlt héten ajándékba kaptuk a Chess Ultra nevű sakkjátékot, valamint a World of Warships Starter Pack: Ishizuchit, a Fortnite mögött álló cég ezen a héten pedig ismét két játékot biztosít teljesen ingyen és bérmentve!

The Silent Age

Az eheti első ingyenes cím a 2012-es The Silent Age, amely egy 2 dimenziós point-and-click akciójáték. A történet során egy Joe nevű karbantartó bőrébe bújhatunk, aki a semmiből azt a feladatot kapja, hogy mentse meg az emberiséget az apokalipszis szintű eseménytől időutazás segítségével. A The Silent Age a jövőbe is betekintést enged, így láthatjuk, hogy mi történik akkor Joe nem jár sikerrel a küldetésében. A The Silent Age értékelései jelenleg nagyon jók, Steamen "Very Positive" több, mint 5500 véleményből, az Epic Gamesen pedig 4,4 csillagot kapott az 5-ből.  A játék első epizódja 2012-ben, a második pedig 2014-ben jelent meg, azonban az Epic Games a dán indie játék kombinált verziót adja nekünk ingyen!

Tunche

A másik ingyenes játék a Tunche, egy kézzel rajzolt, 2D-s akció-kalandjáték, azonban a The Silent Age-hez képest inkább a roguelike játékokhoz hasonlít. A történet szerint Tunche, egy hatalmas esőerdei szellem megőrült, így az Amazonasban szörnyek szabadultak el, és csak rajtunk áll, hogy meg tudjuk-e menteni az otthonunkat. A 2021-ben kiadott Tunche egy kevésbé ismert cím, azonban a hack-n-slash játékmenetet bemutató videóból látszik, hogy az Epic Games megint fején találta a szöget.

Az Epic Games Store eheti ingyenes játékai ma, azaz március 30. délután 5 órakor válnak ingyenessé, és egészen jövő csütörtökig húzhatjátok be őket! Siessetek, nehogy lemaradjatok erről a két remek sidescrollerről!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!