Akciófigyelő: 7000 forint helyett jöhet ingyen egy sci-fi RPG?

Akciófigyelő: 7000 forint helyett jöhet ingyen egy sci-fi RPG?

Ha szereted a kihívást a videójátékokban, akkor ne keresgélj tovább.

Utolsó nagy rohamra indultak a leértékelt árak a GOG.com oldalán, ugyanis hétfő este búcsúzik a 2023-as tavaszi vásár. A végjátékra még bedobott a CD Projekt RED népszerű webáruháza egy 2018-ban megjelent gameszkót, amely ötvözi a körökre osztott stratégiát, az RPG-t és a sci-fit. Nem egy XCOM-ra kell gondolni, annál azért jóval egyszerűbb a képlet, mivel egy indie alkotásról van szó. Szerencsére egyetlen forintot sem kell fizetned azért, hogy kipróbáld a Deep Sky Derelictset, mivel három napon keresztül teljesen ingyen hozzáadhatod a gyűjteményedhez.

Deep Sky Derelicts

Az űr végtelenjében ocsmány, gonosz és elég halálos szörnyetegek várnak arra, hogy végleg eltöröljék a főhősöket, akiket te irányítasz. Egyszerre érezheted azt, hogy egy Darkest Dungeon - XCOM keverékkel játszol, azaz olyan nehéz harcok elé állít téged a játék, amit elképzelni sem tudtál. Ha szeretnéd még magasabb fordulatszámra pörgetni az izgalmakat, akkor fillérekért, összesen 800 forintért behúzhatod a Station Life és New Prospects DLC-ket. Kiváló ajánlat ez, ha a legsötétebb kazamatákban már minden ocsortányt (sic!) kicsináltál, ezért inkább az űri söpredék sorai között vágnád át magad.

Egyetlen kattintással itt húzhatod be az ingyenes játékot!

A hírleveles feliratkozás nem nagy ár cserében azért, hogy folyamatosan gyarapodjon a gyűjteményed ezen a felületen. Ennek ellenére bármikor lemondhatod ezt a szolgáltatást, csak bökj ide.

AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Te játszottál valaha a Darkest Dungeonnel?