Több játékból kiszállhat a TSM, köztük a LoL-ból is!

Több játékból kiszállhat a TSM, köztük a LoL-ból is!

A TSM egykoron a legértékesebb e-sport szervezet volt a világon, de most úgy tűnik, hogy az FTX magával ránthatja őket a mélybe.

A TSM több e-sport játékban is felfüggeszti csapatainak működését és akár az LCS franchise-uktól is megválhatnak – írja forrásaira hivatkozva Kevin Hitt a Sports Business Journalön. A megbízható lap és szerző szerint az FTX csődje és az emiatt elbukott 10 évre szóló, összesen 210 millió dollárt érő névadó szponzori megállapodás állhat a döntés mögött.

A TSM számtalan játékban, így LoL-ban, Valorantban, Fortnite-ban és Apex Legendsben is képviselteti magát, ám akár ezek mindegyikében abbahagyhatják a versenyzést a közeljövőben. A TSM-nél már egy ideje elindultak a változások a pénzügyi nehézségeik okán. Csak az elmúlt egy hónapban távozott a COO-juk, Walter Wang, illetve a Rainbow Six Siege csapatukat is elengedték, a játékból kiszálltak. De a LoL-csapatuk edzője is úgy nyilatkozott nemrég, hogy nem volt az idei felállásukra elegendő forrás, ami értelemszerűen meglátszik az eredményeikben is.

A TSM-nek tavaly ősszel még olyan terveik voltak – amikor kiderült, hogy kimaradnak a Valorant franchisingból –, miszerint visszatértek volna CS:GO-ba egy top európai csapat felépítésével. Azonban a mostani hírek mellett igencsak kétséges, hogy ez valaha is megtörténik. Bár sejthető volt már, hogy nincs minden rendben ezzel a projekttel sem. Négy-öt hónap alatt nem találtak játékosokat, akik indulhattak volna a Párizs Major selejtezőin a nevük alatt.

Az SBJ forrásai szerint az e-sport csapatok leépítése után a TSM a Blitz nevű alkalmazására fókuszálhat. Ez az app LoL-ban, Valorantban és CS:GO-ban nyújt segítséget játékosoknak a képességeik fejlesztésében.

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.