Kolor nélkül folytatja a DomiNation

Kolor nélkül folytatja a DomiNation

Derült égből villámcsapásként jött a hír, miszerint csere lesz a DomiNationnél, akik márciusban helyet szereztek az ESL Challenger League-ben és a Magyar E-sport Válogatott CS:GO csapatává váltak.

Távozik a DomiNation AWP-se, kolor – jelentette be a játékos ma délután. Egyelőre nem tudni, hogy mi áll a döntés hátterében, kolor csupán annyit tett hozzá a hírhez, hogy hamarosan kiderül, mi lesz vele. Továbbá az is rejtély jelenleg, hogy ki lesz a DomiNation új AWP-se ezután. A volt csapattársai a cikk megjelenéséig nem kommentálták a történteket.

Szoboszlai Dominik e-sport szervezete március elején karolta fel az évet még a Rapid Ninjas alatt kezdő ötöst, melynek kolor mellett Aaron, bodito, kamion és msN voltak a tagjai. A csapat az elmúlt hónapokban több nagy sikert összehozott, például megnyerték az ESEA Advancedot, ezzel bejutottak az ESL Challenger League következő szezonjába – mindezt első magyar csapatként a játék és a liga történetében. Továbbá megnyerték a Magyar E-sport Válogatott CS:GO válogató eseményét is, tehát a DomiNation kerete képviselheti hazánkat az idei nemzetközi tornákon.

Amennyiben új információ áll rendelkezésünkre a történtekkel kapcsolatban, cikkünket frissítjük.

Borítókép: cowana

Kövess Minket!