Kolorékkal nincs bírás! – Válogatott csapattá vált a DomiNation eSports

Kolorékkal nincs bírás! – Válogatott csapattá vált a DomiNation eSports

Íme a 2023-as Magyar CS:GO Válogatott felállása!

Közel 100 elszánt jelentkező, négy meccsnap, számos clutch és tengernyi headshot után véget értek a Magyar E-sport Válogatott CS:GO-válogatói. Egészen a nyílt válogatóversenyektől kezdve követtük a csapatok útjait és meccseit, melyek végül oda vezettek, hogy kedd estére egyetlen alakulat tudott talpon maradni, az az ötös, akiket az elkövetkezendő hetekben és hónapokban is láthatunk majd játszani, immár hazánkat képviselve.

Ahogy azt Maros "leskisson" Gergő kollégánk is elmondta még a selejtezők előtt, „ ...a DomiNation eSports remek formában van, nehéz lesz őket elkapnia a többieknek..."! Gyorsan kérjetek leskissontól tippeket lottóra, mert tökéletesen igaza lett, a DomiNation mondhatni végiggázolt a zárt válogató mezőnyén.

Négy csapat vágott neki a válogatóversenyek zárt szakaszának, a DomiNation Esports, a Lenovo Legion Honvéd, az Ubibet Esport (a zárt válogatóban már Overconfident), és a bullpeek. Kolorék mindhárom ellenfelükkel találkoztak a válogató során, de egyikük sem okozott különösebb fejfájást számukra. A tapasztalat, a nyers skill és a profi felkészülés előnye is a DomiNation oldalán állt, így játszi könnyedséggel utasították maguk mögé ellenfeleiket.

A Lenovo Legion Honvéd jutott a legtovább, ők még a döntőben is játszhattak Aaronék ellen, de egy 6-16-os Ancient és egy 3-16-os Mirage-on túl ők sem tudták jobban megszorongatni azt az ötöst, ami az LLH elleni győzelemmel a 2023-as Magyar CS:GO Válogatottá avanzsált!

A csapat következő lépése a regionális válogatóverseny, aminek pontos időpontját és mezőnyét még nem ismerjük, de amennyiben kellően helyt tudnak majd állni ott is és a legjobb 9 között zárnak az európai válogatóban, úgy nyár vége és szeptember eleje között utazhatnak Jászvásárra, ahol az 500 ezer dolláros összedíjazású IESF e-sportvilágbajnokságon képviselhetik majd Magyarországot!

A 2023-as Magyar CS:GO Válogatott felállása:

  • Boda "bodito" Patrik
  • Domoszlay "kolor" Ádám
  • Homoki "Aaron" Áron
  • Jurus "Kamion" Zsolt
  • Török "msN" Norbert

A regionális válogatókra készülhet már a PUBG Mobile- és a Dota2-válogatott is, míg BendeJuice és Genzo már biztosan ott lesznek az IESF vb-n, miután pár napja megnyerték a LAN-on tartott Tekken 7 és eFootball 2023 válogatóversenyeit!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!