VALORANT: Sokkal drágábbak lehetnek az ultik!

VALORANT: Sokkal drágábbak lehetnek az ultik!

Ez azért elég sok mindent megváltoztatna a Riot Games taktikai lövöldéjében.

Érdekes jelenségre lettek figyelmesek azok, akik követi a VALORANT-történéseket Twitteren: egy a Bind reworkről szóló, azóta már törölt tweetben Viper ultija nem az eddig megszokott 7 pontba került, hanem már kétszámjegyű, azaz 10 orbot, killt vagy halált kellene szereznünk ahhoz, hogy tudjuk használni ezt az egyébként nagyon erős képességet!

A tweet célja az volt, hogy bemutassa az érkező Bind rework egy fontos részletét, mégpedig az A lerakóra kerülő új hordót, amelynek a tetejéről egész rövidet belátjuk, ráadásul olyan módon, hogy Fürdőszobából ki sem tudnak lőni minket, ezzel egy új, biztonságos spotot adva a VALORANT egyik eredeti pályájához. Azonban a bemutatóban látható Viper képességei között egy jó nagy eltérést fedeztek fel, ez pedig a fent említett ulti nerf, ami a közösség szerint indokolatlanul nagy volt. Sokan azon aggódnak, hogyha a Riot Games tényleg vezeti ezt a drágítást, akkor az olyan játékosok, akik inkább támogatóbb szerepet töltenek be a meccseken, gyakorlatilag sose tudnának ultzini.

Több megoldás is van erre a problémára: a Riot esetleg helyezhetne több Ultimate Orbot a pályára, vagy mondjuk a headshotok érhetnének két pontot egy helyett. Azonban ez oda is vezethet, hogy a legértékesebb ultikkal rendelkező karaktereknek még fontosabb lenne a képesség megszerzése, így pont az ellenkezőjét érhetnék el a váltzotatással.

A megoldásokon azonban még nem kell gondolkozni, hisz az eredeti tweetet törölték, a ValorLeaks Twitter fiók pedig mindenkit biztosított, hogy egyelőre NEM kerülnek be ezek a változások, csak a Bind reworkre kell számítani.

Kövess Minket!