Egyes játékosoknak hetek óta játszhatatlan a Call of Duty és a fejlesztők nem csinálnak semmit

Egyes játékosoknak hetek óta játszhatatlan a Call of Duty és a fejlesztők nem csinálnak semmit

Hetek óta el sem indul a játék, legalábbis egyes játékosok számára.

Néhány hete óriási frissítést kapott a Call of Duty, úgy az MW2, ahogy a Warzone 2 is. Április 12-én megérkezett vége a Season 3, alaposan megpakolva újdonságokkal. A csomagba új skinek, új fegyverek, új pályák és új játékmódok is befértek, meg úgy nem mellesleg egy bug is, ami sok játékos számára egyszerűen tönkretette a játékot.

A Season 3 óta az AMD Vega kártyákat használó játékosok számára egyszerűen játszhatatlan a Call of Duty. A Steam és több más fórum is ezernyi panasszal van tele, hiszen a patch óta DirectX hibára hivatkozva egyszerűen nem működik a játék. Sokan visszatérítést követelnek, hiszen lassan egy hónapja éles a patch és még mindig nem jött javítás, annak ellenére, hogy a fejlesztők egy hetes késéssel ugyan, de nekikezdtek a munkának.

„Már vizsgáljuk a hibát, ami megöli az AMD Vega használók játékát. Dolgozunk a probléma megoldásán." - írták ezt április 17-én, azóta sem érkezett javítás.

Vannak azért olyanok is, akik nem annyira bosszúsak és próbálják türelmesen kivárni, hogy visszatérhessenek játékukhoz. Volt, aki ajándék pizzát küldött a fejlesztőknek, aminek dobozára a "Segítsetek a Vegásoknak" mondatot írták.

Mostanában valahogy nem sikerül a fejlesztőknek eltalálni a PC-s dolgokat. Hibáktól hemzsegett már a Hogwarts Legacy, a Forspoken, a The Last of Us, a Star Wars Jedi: Survivor és most a Call of Duty is. Ideje lenne összekapni magatokat kedves fejlesztők!

Kövess Minket!