Itt a Magyarországon forgatott Gran Turismo-film első előzetese!

Itt a Magyarországon forgatott Gran Turismo-film első előzetese!

Mit szóltok az előzeteshez? Tetszik a videó?

Várható volt, hogy a The Last of Us után még jobban rákapcsol a Sony és egyre több játékukkal próbálják majd megismételni az élőszereplős The Last of Us sikereit. Ezzel csak egy baj van, hogy a The Last of Us színvonalához nehéz felnőnie a soron következő filmeknek és sorozatoknak. A Gran Turismo alapján készülő filmet például már jóval a TLoU premiere előtt bejelentették és most hiába kapta meg első előzetesét, nem dobtunk hátast tőle.

A film egy gamer élete körül forog majd, aki az otthoni szobájából indulva, virtuális pilótából szeretné kinőni magát a valós versenypályák nagymenőjévé. Márpedig a GT Academyből kezdve pályafutását, hosszú és nehéz út áll majd a pilóta előtt! Szerencséje karrierje során a szakma legjobbjai segítik majd, akiket ráadásul ugyancsak a szakmai legjobbjai alakítanak. A főszereplő bőrébe Archie Madekwe bújhat majd, mellette pedig olyan arcok tűnnek majd fel, mint Orlando Bloom (A Gyűrűk Ura-trilógia) vagy David Harbour (Stranger Things).

A film egy részét Magyarországon, a Hungaroringen forgatták, a pálya visszaköszön az első előzetesben is!

Nem kételkedünk abban, hogy Neill Blomkamp (District 9, Chappie) rendezésében egy tisztességes filmet kapunk majd, csak épp azt nem értjük, hogy az Uncharted és a The Last of Us után miért pont ezt választotta a Sony. Izgalmasabb játékok is rendelkezésükre álltak volna (mondom ezt az autóversenyzés szerelmeseként - a szerk.). Sokkal jobban várjuk már a Ghost of Tsushima és a God of War élőszereplős feldolgozását, de szívesen látnánk a Bloodborne, a Horizon vagy a Ratchet & Clank játékok megfilmesítéseit is.

Te mit gondolsz? Hogy tetszik a Gran Turismo elő előzetese?

Kövess Minket!