Gombaként nőtt a The Last of Us nézettsége, hamar az HBO legnagyobb szériája lett belőle

Gombaként nőtt a The Last of Us nézettsége, hamar az HBO legnagyobb szériája lett belőle

Várjátok már a folytatást?

Online is elérhető a Warner Bros. Discovery friss pénzügyi jelentése, amiből sok érdekességre fényderült. Például arra, hogy a stúdió tervei között szerepel egy Superman-játék, amit a rajongók az első első Arkham-játék óta kérnek tőlük. Nagyon reméljük, hogy végül sikerül is megvalósítaniuk a projektet.

A jelentés egy jókora része a streaming körül forog, ebből pedig azt is megtudhattuk, hogy az élőszereplős The Last of Us kimagasló sikereket ért el, melyekre eddig az HBO Max egyetlen sorozata sem volt képes, még a Game of Thrones sem!

A Bella Ramsey és Pedro Pascal főszereplésével készült sorozat, már az első résszel belopta magát a rajongók szívébe, onnan pedig már nem volt megállás. Epizódra epizódra nőtt a széria nézettsége, a kritika és a nézők is éltették a sorozatot és sokan minden idők legjobb játékadaptációjának kiáltották ki!

Most azt is megtudhattuk, hogy a sorozat közel 32 millió nézőt vonzott epizódonként és ez csak az amerikai adat, Európában ugyancsak az HBO Max legnézettebb sorozatává vált! Nem is csoda, hogy már készül a folytatás! Megfilmesítik a The Last of Us Part II-t is, ráadásul lehet, hogy nem egyetlen évadban kap helyet a játékok második része, hanem rögtön kettőben.

Az első évad 96%-on áll a Rotten Tomatoes összesített kritikái alapján, míg a nézői pontszám 89-re rúg. Ezen sorok írója is imádta a széria minden egyes percét, alig várom, hogy végre láthassuk a folytatást!

Kövess Minket!