Ha hiszed, ha nem, a Star Wars legcukibb droidja egy valós ember

Ha hiszed, ha nem, a Star Wars legcukibb droidja egy valós ember

Nem gondoltuk volna, hogy még BD-1-t is egy színész keltette életre!

Finoman szólva is félkész állapotban jelent meg a Star Wars Jedi: Survivor. Konzolon is vannak bugok és hibák, de különösen a PC-s verzió szenved. Bár a fejlesztők dolgoznak a javításokon és már jobb a helyzet, mint a megjelenés napján, azért még messze van a játék a tökéletes formájától.

Amíg a frissítésekre várunk, játszunk egy kicsit. Jöjjön egy találós kérdés! Mi a közös a Star Wars Jedi: Survivorben és a Battlefield 3-ban? Na? Hagyok egy kis időt.

Ha hiszitek, ha nem, de a Respawn Star Wars-játékainak egyik főszereplője, a Star Wars-világ egyik legcukibb droidja már a Battlefield 3-ban is szerepelt. BD-1 mögött ugyanis valós személy rejtőzik, megformálója az a Gideon Emery, aki a BF3-ban Blackburnt alakította, mellette pedig feltűnt már a Mass Effectben, a Destiny 2-ben és a World of Warcraftban is.

A stáb úgy gondolta, hogy nem elég egy CGI BD-1, akkor lesz igazi kapocs Cal és BD-1 között, ha a droid is ott van velük stúdióban. Emery így mindig ott volt a Calt alakító Cameron Monaghan mellett, egy érdekes síppal szolgáltatta a droid hangját és még egy kis BD-1-ra hasonlító bábot is kapott, hogy minél tökéletesebb legyen a karakterek átélése, hogy minél valóságosabb érzelmeket tudjanak rögzíteni a játékhoz.

Gideon Emery, mint BD-1

Gideon Emery, a Battlefield 3-ban

Kövess Minket!