Három funkció, amit a GTA 6 megirigyelhet a Red Dead Redemption 2-ből

Három funkció, amit a GTA 6 megirigyelhet a Red Dead Redemption 2-ből

A Red Dead Redemption 2 és a GTA V is egy fantasztikus játék, de még ezt is messze túlszárnyalhatja a Grand Theft Auto következő része.

A Take-Two két hete burkoltan elárulta, hogy 2024 második felében érkezhet a GTA 6, minden idők legnagyobb, legdrágább és talán legjobban várt játéka, amelyről még mindig szinte semmilyen hivatalos információnk nincs, utalgatások, pletykák és a szeptemberi szivárogtatás ad némi támpontot, hogy mire is számíthatunk a legendás széria következő részében. A bizonytalanság éppen ezért rengeteg tippet, ötletet és bizakodást szült, a játékosok több alkalommal is megfogalmazták, hogy mit látnának szívesen a GTA 6-ban.

Két kiinduló pontunk lehet: az egyik a GTA V, a másik a Red Dead Redemption 2, a Rockstar utolsó tripla A-s címe. Az egy fantasztikus játék, több olyan funkcióval, ami a Grand Theft Auto-szériában nem jelenik meg. A játékosok azonban szívesen látnák, meg is neveztek közülük hármat, amit mindenképpen át kellene emelni a közelgő programba.

Az egyik ilyen, hogy a karakterek lehetnének még jobban emberiek. Ez a GTA: San Andreasban például már megjelent, ahol volt éhség és az izomtömegünk is változott attól függően, hogy milyen sűrűn látogattuk az edzőtermet. A Red Dead Redemptionben aztán csatlakozott ehhez többek között a fürdés, a rengeteg poroszkálástól bizony büdösek lettünk, ami megnehezíti a többi NPC-vel a kommunikációt. Valamint nőtt a szőrzet a fejünkön, a szakáll és a frizura is elburjánzott, amitől időről-időre meg kellett látogatni a borbélyt, hogy vállalható fizimiskát varázsoljon nekünk. Redditen egy felhasználó kifejezte reményét, hogy ezt a mechanikát viszontlátjuk, és még egy illusztrációt is közzétett (a művész Hossein Diba), hogy ábrázolja, mire is gondolt.

One of my favorite cool details from RDR2 is the hair and beard growth mechanics and I really hope they bring that back to GTA VI. I'm sure they will, and I wish we won’t change their appearance with magical barber scissors.
by u/Snoo_61724 in GTA6

A következő funkció az lenne, hogy a GTA 6-ban is legyen annyira részletes a sérülés és a csonkítás, mint a RDR2-ben. Ezeket elég hátborzongató képekkel illusztrálta a feltöltő, ahol több holttestet látunk egészen kifacsart pozícióban. Bár a GTA sem riad vissza az erőszaktól, és annak megjelenítésétől, a Red Dead egy picit előrébb jár ebben, és egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy ez megváltozik a jövőben.

More examples of the gore i would like to see in gta 6
by u/Notmmn in GTA6

Ami talán kevésbé megosztó ötlet, amelyet a rajongók a GTA 6-ban szeretnének látni, az az éjszakai játékidőre vonatkozik. Amint az alábbi képen is jól látszik, sok rajongó azt várja, hogy a következő GTA-játék legalább olyan hangulatos éjszakai megvilágítást kínál majd, mint az RDR2 látványvilága. A még fejlettebb grafika adott, a technológia fejlődött, és már a GTA V is gyönyörű volt este, a RDR erre rátett még egy lapáttal, szóval minden bizakodásunk meglehet, hogy a Rockstar ezt egy még magasabb szintre emeli majd.

Imagine the step-up of how the nights will look in GTA6, if RDR2 already looks like this..
by u/Predator-FTW in GTA6

Kövess Minket!



Gamer szótár