Kedves Blizzard, miért nem elérhető Macen a Diablo IV? Whoopi Goldberg kifakadt

Kedves Blizzard, miért nem elérhető Macen a Diablo IV? Whoopi Goldberg kifakadt

A színésznő nagyon szeretne játszani a Blizzard legújabb játékával.

A Diablo I, II és III elérhető volt Mac OS-en, vagyis minden olyan játékos is élvezhette, aki Apple számítógépen szeretett volna játszani. Azonban a Blizzard ezt egyik pillanatról a másikra megszüntette, így sokan ott álltak „letolt gatyával”, hogy nem tudnak kedvenc játékuknak hódolni. 

Köztük van az Oscar-, Tony-, Emmy-, Grammy- és Golden Globe-díjas Whoopi Goldberg is, aki készen állt arra, hogy számítógépén gyilkoljon démoni lényeket – egészen addig, amíg rá nem jött, hogy kedvenc videójáték-sorozatának legújabb része, a Diablo IV nem érhető el Mac operációs rendszereken. Ezért egy rövid, de annál szenvedélyesebb Instagram-videóban ki is fakadt, és megkérte a fejlesztőket, hogy tegyék elérhetővé Apple PC-n is a programot, miután már megvásárolta azt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WhoopiGoldberg (@whoopigoldberg) által megosztott bejegyzés

Azzal kezdte a mondandóját, hogy tudja, sokkal fontosabb és súlyosabb dolgok is történnek a világban, és hogy panasza nem ilyen léptékű, de számára fontos, ezért eléggé bosszús miatta. A lelkes Apple-felhasználó benyomását keltő Goldberg elmondta, hogy a korábbi Diablo-címeket is kijátszotta már és az új rész miatt is nagyon izgatott volt, alig várta, hogy kipróbálhassa, éppen ezért kicsengette a kért összeget. „Ezt kérem tőled, Blizzard Entertainment. Itt Whoopi. Tudjátok, mennyire szeretem a Diablo-t. Szeretném, ha lehetővé tennétek, hogy mi, akik az Apple-ünket használjuk, is tudjunk játszani.”

Amennyiben érdekel, hogy miként fejlődhetsz a leggyorsabban, hogyan működik a lovak irányítása, melyik karaktert válaszd, akkor gyere vissza rendszeresen az Esport1 oldalára, ha pedig szeretnél részt venni egy nyereményjátékban, akkor látogass el a PC Guru oldalára!

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár