Ennél tökéletesebb Diablo 4 reklám nem létezik

Ennél tökéletesebb Diablo 4 reklám nem létezik

Pokoli a hangulat a keleti partvidéken.

Egy sajnálatos esemény nehezíti meg az Egyesült Államok keleti partvidékén élők mindennapjait. Kanadában ugyanis óriási erdőtüzek tombolnak, melynek füstje elér egészen New Yorkig és Washingtonig is, ami azért egészen döbbenetes, mert a tűz és a metropoliszok 17 órányi autóútra vannak egymástól. Összehasonlításképpen, ez nagyjából olyan, mint ha egy barcelonai tüzet éreznénk meg Budapesten.

Ehhez a szerencsétlen tényezők együttes állására volt szükség, és úgy tűnik, ez az állapot még napokig eltarthat. Az egészet az okozta, hogy a héten egy állóciklon határozza meg az Egyesült Államok északkeleti partvidékének időjárását, vagyis nagyon stabil az időjárás, amit nagyon erős északi szelek jellemeznek. Annyira erősek, hogy ez a füst eloszlását is akadályozza: a nagy sebességű légáramlás miatt földközelben marad, nem tud eloszlani, és nagy sebességgel halad déli irányba, füstbe borítva az USA északkeleti részét. Ám ez a balszerencse egy tökéletes lehetőséget adott a Diablo-nak, amelynek platkátjai a narancssárga háttérrel tökéletesen festenek.

Valószínűleg a New York-i lakosok maguk is épp a pokolban érzik magukat, viszont ez tökéletes alkalmat nyújt nekik arra, hogy otthon bezárkózzanak és a Blizzard vadonatúj játékát pörgessék. Persze csak akkor, ha nem Apple gépük van.

Amennyiben érdekel, hogy miként fejlődhetsz a leggyorsabban, hogyan működik a lovak irányítása, melyik karaktert válaszd, akkor gyere vissza rendszeresen az Esport1 oldalára, ha pedig szeretnél részt venni egy nyereményjátékban, akkor látogass el a PC Guru oldalára!

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár