K&H MNEB R6S: A WiLD, az IAS, a BEE és a Spirit is megcsípheti még az alapszakasz első helyét

Holnap IAS vs BEE meccs jön, az semmiképp sem érdemes kihagyni!

Május közepén visszatért a hazai R6S-közösség legnagyobb versenye! A K&H MNEB Rainbow Six: Siege versenye 2 hónapon át szórakoztatja a hazai R6S-őrülteket, egyelőre pedig úgy tűnik, hogy a 2023-as K&H MNEB szezon legszorosabb versenyét hozzák össze, tekintve, hogy a tavaszi TippmixPro CS:GO Masters is fájóan egyoldalú meccsekkel ért véget.

Az R6S-es mezőny már túl van az alapszakasz felén, holnapját a 14 fordulós alapszakasz 10. menetét. A lebonyolítás itt is hasonló, mint a CS:GO-sok esetében, az alapszakasz két legjobb alakulata azonnal a rájátszásba jut, a 8 fős mezőny két utolsó csapat kiesik, míg a 3-6. helyezettekre helyosztó meccsek várnak és közülük is a Top 2 jut majd a rájátszásba. Nincs már hátra sok meccs, még az elmaradt összecsapások pótlásával sem, de az alapszakasz első két helye még közel sem kelt el! Egyelőre a Spirit vezeti a tabellát, de szorosan ott lohol mögöttük a WiLD és az IAS is, de még a BEE is felérhet az alapszakasz csúcsára.

Holnap pedig máris érkezik a következő forduló, ami picit tisztább képet adhat az alapszakaszban uralkodó erőviszonyokról. A nap fénypontja egyértelműen az IAS és a BEE összecsapása lesz, ami fontos, akár sorsdöntő pontokról is dönthet. Ha nem akarsz lemaradni az ország legnagyobb R6S versenyéről, tessék rátenyerelni a Twitchre és holnap este Th3Rxckstar csatornáján szurkolni kedvenceidnek!

A K&H MNEB R6S menetrendje június 10-én:

  • 18:00 - Spirit Gaming vs Nice Gaming
  • 19:15 - Illés Akadémia Spirit vs Békéscsabai E-sport Egyesület
  • 20:30 - Cyberium Budapest vs Budapest Five
  • 21:45 - Budapest Five vs Nice Gaming

Kövess Minket!



Gamer szótár