S1mple lehülyézte azokat, akik B1ad3 kirúgásáról pletykálnak

S1mple lehülyézte azokat, akik B1ad3 kirúgásáról pletykálnak

Streamjén reagált az ukrán sztár a pletykára, amit komplett baromságnak tart.

Kár lenne tagadni is, nem alakult valami túl fényesen a NAVI szezonja. Miután egyetlen serleget sem nyertek a tavaly tavaszi BLAST Premier finálé óta, csak egyre inkább lefelé süllyednek, már ami a bajnoki esélyeiket illeti. A Párizs Majorön már a csoportkörben távoztak, amire hat éve nem volt példa! Ráadásul a Major utáni amerikai versenyeken a NAVI vélhetően vízumproblémák miatt nem vehetett részt, így az ő nyári szünetük valamivel hosszabb lett, mint a többi tier 1 csapaté. Ez pedig több időt ad nekik arra, hogy kitalálják, merre tovább.

A merre tovább a NAVI-nak kérdés hetek óta foglalkoztatja a közösséget. A CIS-régióból származó bennfentesek például azt állítják, hogy a NAVI-nál B1ad3-et és npl-t okolják az eredményekért, ezért ki fogják rúgni őket. Az egyik első ember, aki ezzel előállt, az nem más, mint John Knyazev – annak idején ő számolt be először arról, hogy m0NESY a G2-ba igazol. Vagyis nem éppen a legmegbízhatatlanabb forrás a számos, szórakozásból összevissza beszélő orosz „bennfentes” közül.

Viszont Knyazev azt is hozzátette a NAVI-val kapcsolatos értesüléséhez, hogy ezeket az infókat érdemes fenntartásokkal kezelni. Ami azt jelenti, hogy nem bízik a hitelességükben és nem igazán érdemes foglalkozni sem a hírrel. De ez nem állít meg másokat abban, hogy úgy szajkózzák a dolgot, mintha kész tény lenne. És tudjátok még ki nem bízik az infók hitelességében? S1mple!

Az ukrán játékostól a streamjén kérdeztek meg, hogy igaz-e a pletyka. A reakciójában pedig – finoman fogalmazva – nem volt köszönet:

„Hogyan lehettek annyira hülyék, hogy azt mondjátok, hogy a NAVI kirúgja B1ad3-et vagy B1ad3 távozik? Ez egy hatalmas baromság. Fogalmatok sincs a játékról és olyanokat mondtok, hogy a NAVI kirakja B1ad3-et, hogy B1ad3 távozik a NAVI-tól vagy új edzőre van szükségünk. B1ad3 az egyik legokosabb ember, akit valaha megismertem. Ha távozik, az az ő döntése lesz. Mindenki kibaszott hülye, aki ezt a pletykát terjeszti.”

Borítókép: HLTV/theMAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár