A Diablo IV-ben szabadon engedheted a fantáziád, és az lehetsz, aki csak szeretnél

A Diablo IV-ben szabadon engedheted a fantáziád, és az lehetsz, aki csak szeretnél

Te is valamilyen különleges öltözékbe bújtatnád a karaktered? Ha még nincs ötleted, most szerezhetsz ihletet.

Már lassan két hete nyüstöli mindenki a Diablo IV-et, azt pedig már például az Elden Ringből is tudjuk, hogy ha a játékosoknak lehetőséget adnak a fejlesztők, hogy kiéljék kreativitásukat, akkor bizony azzal élni fognak és jobbnál-jobb végeredmények születnek. Ez nincsen másképp a Blizzard legújabb játékánál sem.

Ugyan azért láttunk már játékokat, ahol nagyobb az elérhető ruhák választéka, és a testreszabási lehetőségeink tárháza is nagyobb, de azért a Diablo IV-ben is lehet különleges kinézetet alkotni, ha a fejünkben összeáll a kép és sikerül beszerezni hozzá az egyes darabokat. Azt azért meg kell hagyni, hogy a választék nagyrészt a Sanctuary apokaliptikus hangvételű, zord, sötét fantasy fazonjára korlátozódik. Ráadásul a felszerelés gyakran osztályspecifikus, ami tovább szűkíti a Sanctuary leendő cosplayerei számára rendelkezésre álló lehetőségeket. A festékrendszer egy másik akadály, amely viszonylag szűk palettát kínál a munkához, bár legalább lehetővé teszi a ruhák egyedi színezését. Azonban ezek a nehézségek sem tudták visszatartani a legkreativabb rajongókat.

Az alábbi képre kattintva megtekintheted galériánkat, benne a különleges karakterekkel, amelyeket a játékosok megvalósítottak. Az első képen Kratost láthatjátok.

Amennyiben érdekel, hogy miként fejlődhetsz a leggyorsabban, hogyan működik a lovak irányítása, melyik karaktert válaszd, akkor gyere vissza rendszeresen az Esport1 oldalára, ha pedig szeretnél részt venni egy nyereményjátékban, akkor látogass el a PC Guru oldalára!

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár