K&H MNEB R6S: Hétvégén indul a rájátszás, ez a négy csapat harcol a bajnoki címért

K&H MNEB R6S: Hétvégén indul a rájátszás, ez a négy csapat harcol a bajnoki címért

Hétfőn dől el minden, de addig sem maradtok azonban izgalmak nélkül, ugyanis indul a kieséses szakasz.

Három mérkőzésnap maradt már csak hátra a K&H MN5B R6S első szezonjából. A nyolc csapatból négyen maradtak talpon a kimerítő, de végletekig kiélezett alapszakasz, valamint a 3-6. helyezettek közötti helyosztók után. A Spirit Gaming és a Firebird eSport duója csatlakozott az Illés Akadémia Spirithez és a WiLD MultiGaminghez. A tavaszi-nyári Masters díjazása nem kevesebb, mint 1 350 000 forint, amiből a bajnok 500 000 forintot tehet majd zsebre. De pontosan mikor játszanak majd hazánk legjobb R6S csapatai?

Rájátszás menetrendje

Először az Illés Akadémia Spirit a Spirit Gaminggel, a Firebird eSport a WiLD MultiGaminggel méri össze erejét. A felső ági elődöntők után az alsóági elődöntőt is 07.08-án rendezik meg, így két Bo3-at láthatsz majd a képernyőn. 07.09-án a felső ágon és az alsóágon rendeznek kisdöntőket, szintén Bo3-as formátumban. A bajnoki címért zajló összecsapást már Bo5-ben, mapelőny mellett bonyolítják le 07.10-én 18:00-tól. 

Az IAS és a WILD magabiztosnak tűnt végig az alapszakasz során, de a Spirit és a Firebird is jó formában érkezhet a playoffba. A helyosztók során a Losiék eggyel nagyobb fordulatszámon pörögtek, 7-4-re győzték le a kiemelésért rendezett Bo1-ben Hedsutékat. Az alapszakaszban az IAS hosszabbítás után egyszer kikapott a Spirittől, majd szintén hosszabbításban vettek revansot, így egy hatalmas ütközetre van kilátás. A WILD egyszer 5-7-re vereséget szenvedett a Firebirdtől, majd 7-2-re visszavágtak az L-ért. Ott is lehet azon izgulni, hogy épp melyik ötös fog ki jobb formát. Minden mozzanatot továbbra is Th3Rxckstar Twitch csatornáján követhetsz figyelemmel!

Kövess Minket!



Gamer szótár