K&H MNEB LoL: Indul a 3. minor, erre a 3 játékosra mindenképp figyelj oda!

K&H MNEB LoL: Indul a 3. minor, erre a 3 játékosra mindenképp figyelj oda!

Már csak kettőt kell aludni az újabb minor kupáig, hamarosan ismét összecsapnak Magyarország legjobb LoL csapatai.

Nem sok pihenőt kaptak a játékosok, ugyanis alig néhány hete fejeződött be a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H második minor kupája, máris itt van a nyakunkon a harmadik felvonás. A lebonyolítás nem változott, a résztvevők igen, azonban ott van a mezőnyben az előző két bajnok, akik garantálják az izgalmakat. Az alábbiakban három játékost ismerhettek meg röviden, akik bármikor képesek lehetnek arra, hogy akár egyedül lehozzanak egy-egy mérkőzést.

Ezeket olvastad már?

Schulteisz "Aledos" Ábel - Super Random SoloQ player heheXD

A csapatnévvel nem érdemes foglalkozni, de magával az együttessel annál inkább, ugyanis Kudo, GeriG, Frenna és Pøzsi mellett Aledos alkotja a kezdőt. A tapasztalt mides Kassadinjáról vált híressé, metától függetlenül nem szabad neki átengedni ezt a hőst. Ha kispadra kerül a remekül scale-elő mágus, akkor kerülhet elő akár egy Qiyana, akár egy Xerath, amivel hasonlóan sokra lehet számítani a Turbó Törpék egykori idézőjétől.

Aradi "Shrookie" Dániel Levente - Lenovo Legion Honvéd

Az első minor bajnoka, a második ezüstérmese ismét cserélt bot lane-en, Shrookie mellett benen érkezett Matebuff és hextasy duójának helyére. Az EUNE Master szinten játszó lövész Kai'Sát és Xayah-t részesíti előnyben, de Jinxszel és akár Ashe-sel, sőt akár Apheliosszal is képes odapörkölni az ellennek, függetlenül attól, hogy a 13.13-ban gyengült az öt különböző fegyvert használó lövész.

Hódos "Sh0Fty" Martin - Bigegobotlane

Stabilan EUNE Grandmaster szinten támogatja társait a fiatal idéző, aki nagy dolgokra lehet képes, ha sikerül Rakanjára lecsapnia. Szereti a kezdeményező karaktereket, de ha a szükség megkívánja, akkor nem idegenkedik attól, hogy Sorakával vagy épp Namival védje lövészét. A csapat nevek alapján nem számít a legnagyobb esélyesnek, de csak Sh0Fty miatt érdemes követni majd minden meccsüket.

Az alábbiakban meg itt a nem hivatalos harmadik minorös power ranking a szerzőtől:

  1. Lenovo Legion Honvéd
  2. Nem broken az ADC xd
  3. Super Random SoloQ player heheXD
  4. Edifier Afterglow Esport Egyesület
  5. Golden Fox Esport
  6. Exhelp Gaming
  7. Bigegobotlane
  8. Spirit Gaming

A kupa összes mérkőzését az esport2tv Twitch-csatornán megtalálod, irány szurkolni kedvencednek!

Kövess Minket!



Gamer szótár