Forgatási videó szivárgott ki az Amazonnál készülő Fallout sorozatról

Forgatási videó szivárgott ki az Amazonnál készülő Fallout sorozatról

Ebből az is kiderül, hogy egy teljesen új szervezetet is bemutatnak majd az első évadban.

Másodvirágzásukat élik a videójátékos-adaptációk, legyen szó nagyvásznas vagy a kisképernyős megvalósításról. Nem véletlenül, hiszen az utóbbi időben azért sikerült néhány igen komoly eredményt felmutatni ezen a téren, elég csak az egymilliárd dollár fölé jutó Super Mario Bros.: A filmre (The Super Mario Bros. Movie) vagy a The Last of Us (HBO) sorozatra – melyet minden idők egyik legjobbjának tartanak – gondolni. Ráadásul a Skyshowtime is igyekszik tartani a lépést, miután hamarosan bemutatják a Twisted Metal szériát Anthony Mackievel a főszerepben.

Ezeket olvastad már?

Természetesen ezek után az Amazon sem szeretne lemaradni, ezért már egy ideje tudni lehetett, hogy berendelték a Fallout szériát, de most végre újabb ízelítőt is kaphattunk belőle. A forgatás 2022 végén startolt és idén márciusban ért véget, amint arról a ghoult játszó Walton Goggins is hírt adott. Azonban a hírek ellenére eddig elég keveset mutattak a készülő projektből, és ez a fajta titkolózás, mint tudjuk, sosem tartható fenn a végtelenségig. Most is akadtak olyan lesifotósok, akiknek sikerült készíteniük jó néhány felvételt a forgatások alatt, ezért ismét megcsodálhatjuk a Fallout élőszereplős verzióját.

Arról szintén nem igazán tudni semmit, hogy pontosan mi lesz a története a szériának, viszont a képek alapján a Vault-Tech főhadiszállása központi szerepet játszik majd – ennek a cégnek köszönhetően készültek el a híres bunkerek (vaultok). A képek között feltűnik még egy furgon is, oldalán a "Hawthorne Medical Laboratories - A Division of Vault-Tec Corporation" felirattal, viszont ilyen névvel egyetlen céget sem regisztráltak a játékban. Ez annak lehet köszönhető, hogy Todd Howard elmondta, nem a játékok sztoriját szeretnék ismét elmesélni, hanem egy saját történettel állnak elő. A képre kattintva megtekintheted a galériát:

A forgatások ugyan véget értek és a munkálatok elvileg jól haladnak, de premier dátumot egyelőre még nem kapott a sorozat. A pletykák szerint idén év végén vagy 2024 elején számíthatunk rá. A Fallout szériában olyan színészek tűnnek majd fel Walton Gogginson túl, mint Kyle MacLachlan, Moises Arias és Ella Purnell.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár