Az egyik színésznő szerint vétek lenne kihagyni ezt a The Last of Us spinoffot

Az egyik színésznő szerint vétek lenne kihagyni ezt a The Last of Us spinoffot

Egy csomó részét nem mesélték el még a sztorinak, ezért szerinte jó ötlet lenne foglalkozni a két elfeledett karakterrel.

A videójátékok világát már egy évtizeddel ezelőtt meghódította – bár sokak szerint fabatkát sem ér – a The Last of Us, amely az első rész után egy kiegészítővel és egy teljes értékű folytatással is gazdagodott már. 2023-ban aztán átültették televíziós formába is a franchise-t, és bár az előzetes félelmek még sokakban felsejlettek az adaptációk gagyi megvalósítása kapcsán, Joel és Ellie kalandja végül nagyszerűen sikerült és sokak szívébe belopta magát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy minden egyes rész rekordot ment a nézettséget illetően, és már a befejezés előtt zöld utat kapott a második szezon is. Természetesen azóta már beszédtéma volt az is, hogy vajon hány évaddal terveznek a készítők, Craig Mazin és Neil Druckmann pedig valószínűleg nem áll majd meg kettőnél, mivel tele vannak ötletekkel.

Ezeket olvastad már?

Viszont egyelőre a rajongóknak még sokat kell majd várniuk a következő részekre, mivel a SAG-AFTRA sztrájk miatt még az előkészületekkel sem igazán haladtak a második szezon kapcsán. Egy másik érdekesség talán enyhítheti a várakozás által gerjesztett izgalmakat.

SPOILER

Bár Marlene meghalt az első szezonban, Merle Dandridge színésznő (aki a videojátékokban is Marlene-t alakította) a TheWrapnak elmondta, hogy nyitott lenne arra, hogy egy esetleges spinoffban sokkal alaposabban bemutassák a karakterét és az Annával kötött barátságát.

„Azt mondom csináljuk meg. Őszintén szólva minden karakter olyan gyönyörűen lett megalkotva és tele van mélységgel. Azt hiszem, ennek a világnak minden aspektusában van lehetőség arra, hogy egy kicsit még mélyebbre ássunk, és ezt már bemutatták Bill és Frank történetével is, de annyi minden van még, amit be lehet ilyen szinten mutatni. Minden karakter és minden helyzet olyan remekül kapcsolódik egymáshoz, és mindenki, még a mellékszereplők is hihetetlen nehéz erkölcsi dilemmával küzdenek e szörnyűségek közepette. És ráadásul izgalmas lenne megtudni hogyan jutottak el idáig? Mit kellett feladniuk, feláldozniuk, átélniük az úton? Mit láttak? Annyi kimondhatatlan szörnyűség történt velük, és már az is hihetetlen, hogy képesek voltak túlélni ezeket a pillanatokat. Rengeteg mindenen keresztül mentek és átéltek, és azt hiszem, az HBO tudja ezt, és remélem visszanyúlnak majd ehhez.”

Kövess Minket!



Gamer szótár