Nincs megállás: újabb színész lepleződhetett le a GTA 6-ból

Nincs megállás: újabb színész lepleződhetett le a GTA 6-ból

Továbbra sincs a Rockstar által közzétett hivatalos információ, de a lelkes rajongók újabb részletre bukkantak.

Nyugaton a helyzet változatlan, legalábbis a Rockstar Games még mindig nem állt elő hivatalos bejelentéssel a GTA 6 kapcsán, így a találgatásokra, a szeptemberi szivárogtatásokra és más apró jelekre támaszkodhatunk. Néhány sasszemű nyomozó ezúttal sem pihent, és ráakadtak egy színész oldalára, és azt a következtetést vonták le, hogy szorosan kötődik a Grand Theft Auto következő részéhez.

Ugyanis Reggie Talley színész egy azóta már szerkesztett önéletrajzában felsorolta, hogy a Rockstar által fejlesztett "Fireball" című projektben dolgozik. Nem először bukkan fel ez a kódnév, tavaly nyáron már beszámoltunk nektek róla, hogy színészek ugyanígy lepleződtek le. Akkor az is kiderült, hogy miért lehet ez a GTA 6 kódneve. A szivárogtatásokból is tudjuk, hogy a helyszín minden bizonnyal Vice City lesz. A Fireball a rapper Pitbull egyik számának a címe, aki Miamiban született. Ismerve a Rockstar humorát, ez a fajta vicc egyáltalán nem áll távol tőlük.

A The Mirror által készített képernyőfotó szerint az önéletrajzban az áll, hogy a Fireball nem a játék tényleges címe, és Talley "mellékszereplő" lesz a játékban. A színész szerepelt már például A káprázatos Mrs. Maisel sorozatban és az Equal Standard című filmben is. Ami még gyanúsabbá teszi az egészet, az az, hogy amint a rajongók felfedezték a profilt, az oldalt hamarosan szerkesztették és eltávolították a Fireballt onnan. Nem Talley az egyetlen, akit nagy felhajtás övez a GTA 6-ban való esetleges szerepvállalása miatt. Néhány rajongó meg van győződve arról, hogy Bryan Zampella játssza Jason szerepét, aki látványosan lubickol ebben a szerepben.

Kövess Minket!



Gamer szótár