Hirdetés

Majdnem visszatért Stewie2k a Liquidbe

NAF megerősítette a Stewie2k visszatérésével kapcsolatos pletykákat és azt is elmondta, hogy miért nem jött össze végül.

Hirdetés

Még tavaly nyáron jelentette be Stewie2K, hogy a Starbucks-incidenst követően felhagy a versenyzéssel és az Evil Geniuses összes inkompetenciáját rejtő tarsolyában, a Creator Collective tagjaként fog streamelni a jövőben. Persze nem volt titok, hogy akkor már szeretett volna inkább Valorantra váltani, hiszen CS:GO-ban évek óta nem tudta eredményekre fordítani a képességeit. Ráadásul, amikor még elvileg aktív játékos volt CS-ben, már akkor is megállás nélkül a Riot játékát tolta. De ez a váltás minden akarata ellenére sem valósult meg, így maradt a streamelés.

Az e-sportolói nyilvánosság elől kissé eltűnt amerikai játékos idén tavasszal ugyan feldobta, hogy szeretne visszatérni a CS-hez, ám ebből semmi sem lett. Egészen néhány nappal ezelőttig, amikor is egy pillanatra úgy tűnt, hogy tényleg láthatjuk még egyszer a füstök ászát profiként Counter-Strike-ozni, ráadásul nem akárhol, hanem régi otthonában, a Liquidben!

Történt ugyanis, hogy a Liquidnek volt némi vízumproblémája a máltai ESL Pro League előtt. Ezért egy ponton benne volt a pakliban, hogy Patsi lemarad az első meccsekről és Stewie2k lesz a felmentősereg. Azonban mint azt láthattátok az EPL adásain, Patsi vízuma az utolsó pillanatban megkerült és az amerikai játékos nem utazott a csapattal. Ennek ellenére tényleg nem légből kapott pletykák voltak azok, amelyek Stewie nagy visszatéréséről beszéltek. Ezt maga NAF erősítette meg egy Dust2.us-nek interjúban:

Ezeket olvastad már?

„Én úgy tudom, hogy a Stewie2k-s ajánlat... dobálóztunk nevekkel, olyanokéval, akiknek nincs szerződése egy csapattal sem, de tudnak Counter-Strike-ozni, tudják, hogyan kell igazán jól játszani. Az ő neve is előkerült és nem tudom, hogy mások hogyan vélekedtek róla, de én szerettem volna, ha összehozzuk. Imádtam volna újra Jake-kel játszani, találkozni vele, LAN-on játszani mellette. Szerintem a személyisége is megfelelő, tökéletesen illeszkedett volna hozzánk. Fejest ugrott volna a kihívásba, csinálta volna a dolgát és szerintem élvezte is volna. Szerettem Stewie-val játszani annak idején. De nehéz volt meggyőzni őt, mert szerintem nem akart csak azért elutazni, hogy jó eséllyel egy vagy két meccset játszon. Ez van sajnos. Alapvetően a rendes ötösünkkel akarunk játszani, de attól még jó móka lett volna.

Győzködtem a csapatot is, hogy játszunk Stewie-val, mert lehet ez lesz az utolsó CS:GO-verseny, szóval szórakozhatunk kicsit. De Stewie azt mondta, hogyha nem játszhat az összes meccsen, akkor semmi értelme nem lett volna ennek és ebben igazat kell adjak neki. Tényleg megpróbáltuk elhozni őt, de nyilván fontosabb, hogy a rendes ötössel játszunk. Nem akartuk csak azért félretenni Patsit, hogy Stewie-val játszunk az egész tornán. Bár ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nagyon jó móka lehetett volna.”

Borítókép: HLTV

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés