Ha eddig nem próbáltad ki a Diablo IV-et, akkor itt az idő!

Ha eddig nem próbáltad ki a Diablo IV-et, akkor itt az idő!

Nem csak kipróbálható a Diablo IV – pár remek akciót is adott a Blizzard.

Remek hírrel szolgálhatunk, mert szerencsére nem csak vérrel hűtött PC-kben utazik a Blizzard, hanem videójátékokban is, az egyiket pedig most egészen október 30-ig ingyen nyüstölhetjük a Battle.neten. Természetesen nem másról, mint a Diablo IV-ről van szó. A játék óriási rekordokat döntött a megjelenésével, de a kiadó szerint még vannak emberek, akik nem vették meg, ezért ideje őket is meggyőzni.

Az új Diabloért nagyon odavoltak a kritikusok és a megjelenés óta rendszeresen jönnek a friss tartalmak is. Szóval egy jó hosszú RPG-ről van szó, amit négy nap alatt nehéz lenne kijátszani. Bár a Blizzard nem is nagyon szeretné, ha a próbakör alatt a végére érnének az emberek: csakis a 20. szint eléréséig játszható a próbaverzió, utána meg kell venni a teljes játékot. De emiatt sem kell különösebben aggódni, mert az ingyenes hétvége mellé egy akciót is ad a Blizzard, hogy még meggyőzőbb legyen az ajánlatuk.

Ezeket olvastad már?

Jelenleg minden kiadás 25% kedvezménnyel vásárolható meg november 1-ig. És igen, most ment a Blizzardnak a matek: a sima $52,49-ba, a digital deluxe $67,49-ba, az ultimate pedig $74,99-ba kerül most. Az utóbbi két verzión azért is érdemes elgondolkozni, mert nemrég indult el a 2. szezon és ezek már tartalmazzák az ennek eléréséhez szükséges Battle Passt. Ezek az akciók egyébként a Steamen is elérhetőek, ha az a platform szimpatikusabb. Azonban az ingyenes próbakörért mindenképp a Blizzard saját oldalára kell ellátogatni.

Kövess Minket!



Gamer szótár