Végre folytatódhat a Bloodborne, de nem úgy, ahogy gondolnánk

Végre folytatódhat a Bloodborne, de nem úgy, ahogy gondolnánk

Hát ez még nem a várva várt Bloodborne 2 bejelentése, de azért ennek is lehet örülni.

Mindig is készültek videójátékok alapján filmek vagy sorozatok, de csak az utóbbi 3-4 évben láttuk az első minőségi adaptációkat, amiket tényleg szívesen néztünk meg, nem csak a fejünket fogtuk azon gondolkodva, hogy miért kellett így meggyalázni kedvenc játékunkat. Óriási lehetőségek és még annál is több pénz van egy-egy játék megfilmesítésében, persze, hogy a Sony is rákapott a csalira. Persze tudva, hogy a Sonynál mennyi remek singleplayer játék van, egytől egyig remek sztorival, nem is bánjuk, ha némelyiket mozivászonra viszik. A Gran Turismo nem volt rossz, az Uncharted már egész élvezetes is tudott lenni, a The Last of Us sorozat pedig igazi mestermű.

Közben pedig készül a God of War és a Horizon sorozat is, de filmként láthatjuk majd viszont a Days Gone-t és a Ghost of Tsushimát is. Sőt, ha hihetünk a pletykáknak, akkor a PS4-éra egyik legjobb játéka is filmként éledhet újjá, nem más mint a Bloodborne!

Bár a rajongók leginkább egy Bloodborne 2-t szeretnének, vagy legalább egy remastered kiadást és mellé egy PC-s portot, valószínűleg egy remek film sem  hagyja majd őket hidegen. Már amennyiben tényleg igazak a pletykák. Egyelőre hivatalos megerősítés nem érkezett, de egy többször már hitelesnek bizonyult forrás szerint a Sony gőzerővel dolgozik a Bloodborne filmen, aminek produceri feladatait Lorenzo Di Bonaventura (Red, Transformers, G.I. Joe) látja majd el, az írói széket pedig Darren Lemke (Gemini Man, Shazam!) foglalhatja el. Ennél többet egyelőre nem tudni a produkcióról, de már ez is elég volt ahhoz, hogy lázba jöjjenek a Bloodborne rajongók!

Mit gondoltok? Jó ötlet megfilmesíteni a Bloodborne-t vagy épp ez az a játék, aminem nem áll majd jól a mozivászon?

Kövess Minket!



Gamer szótár