NAF nem megy sehová, mert alakul az új Liquid

NAF nem megy sehová, mert alakul az új Liquid

Már csak három játékos és egy új edző kell hozzá, hogy játszani is tudjanak.

A Liquid hivatalosan is elkezdte az újjáépítését, amiről több pletykát is lehetett már hallani október óta. Az amerikai-holland szervezet korábban a kispadra tette Rainwakert, tehát egy ideje már nem volt ki az ötösük. Viszont az elmúlt napokban felgyorsultak az események, ugyanis daps és Patsi is távoztak, így jelenleg csupán három játékosból áll a keret és nincs edzőjük. A megmaradt játékosok közül egyelőre csak egy van ténylegesen biztonságban: NAF 2026 közepéig meghosszabbította a szerződését tegnap, mert annyira ígéretesnek tartja azt, amit a Liquid épít jelenleg.

Persze YEKINDAR helyét sem kell félteni, miután tavaly óta ő lett az org arca Counter-Strike-ban és valószínűleg még legalább 2024 közepéig van szerződése. Igazából azon sem lepődnénk meg, ha hamarosan ő is hosszabbítana, mert eddig minden jel arra utalt, hogy megtartja őt a Liquid. oSee viszont nem ennyire szerencsés: az ő esetében szinte garantált, hogy nem a Liquidben folytatja. Egy ideje már tudjuk, hogy lényegében átigazolási listára került és a Liquiden kívüli lehetőségeket mérlegeli. Vele kapcsolatban az a hír járja, hogy a visszatérő NRG vele építene új felállást.

Ezeket olvastad már?

Tehát a NAF-YEKINDAR duó mellé kell még három játékos és egy új edző is, ha a koppenhágai Majorön szerepelne a Liquid. A pletykák alapján az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy az edzői székbe zewst ülteti a szervezet. Ő 2018-ban már dolgozott velük e szerepben és rendkívül sikeres is volt, csak az Astralist nem tudták legyőzni. A kiszemelt játékosok a Heroicból kidúrt cadiaN, a paiN ígéretes tehetsége, skullz, valamint a hetek óta a FaZe-zel domináló Twistzz lehetnek.

A Liquid felállása így a következőképp festene:

Keith „NAF” Markovic
Mareks „YEKINDAR” Gaļinskis
Casper „cadiaN” Møller
Felipe „skullz” Medeiros
Russel „Twistzz” Van Dulken

Wilton „zews” Prado (edző)

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár