A The Day Before fejlesztői: Ne vádoljatok minket átveréssel

A The Day Before fejlesztői: Ne vádoljatok minket átveréssel

Ezen a ponton az lenne a meglepetés, ha ez a játék nem egy parasztvakítás lesz.

December 7-én csütörtökön – többszöri csúszás és rengeteg botrány után – végre megjelenhet korai hozzáférésben a The Day Before. Egy túlélőjáték, amelyet a nem éppen fantasztikus FNTASTIC fejleszt. Az évek óta készülő játék fejlesztőit számtalanszor vádolták már azzal, hogy valójában nem egy igazi játékot csinálnak, csak egy átverést, lehúzást, csalást, hiszen valódi játékmenetet még nem láttunk belőle, csak lopott és/vagy béna előzeteseket, amelyek alapján még azt is nehéz megmondani, hogy mit is lehet majd csinálni a játékban.

Sziky például rendszeresen, már-már habzó szájjal áll bele mindabba, amit a FNTASTIC videójáték-fejlesztés és marketing címszó alatt művel a The Day Before kapcsán. És az igazat megvallva, nehéz nem egyetérteni az olyan gondolataival, minthogy az előzetesek alapján „lelketlen, üres, csúnya, unalmas” a program vagy hogy a halasztások miatt „ez minden lesz, csak épp az az újgenerációs túlélőhorror MMO nem, aminek hazudják”.

Ezeket olvastad már?

De ha minden jól megy, akkor két nap múlva kiderül, hogy Sziky (és a gaming média általában) túllihegi-e a dolgot vagy tényleg csak parasztvakítás az, amit a FNTASTIC csinál. Addig is, be kell érjük a fejlesztők legújabb nyilatkozatával. Amihez annyit fűznénk hozzá, hogy ha már ilyen szinten kell magyarázkodnia valakinek a játékával kapcsolatban, akkor az nem valami bíztató a végtermék szempontjából sem:

„Kérünk benneteket, bocsássatok meg, amiért nem a legjobb volt a marketingünk és az ízelítőink. Minden nap tanulunk valami újat. Kérünk, ne vádoljatok minket átveréssel, mert nem igaz. Senkitől egy fillért nem vettünk el. Kérünk, ne vádoljatok minket a játékelemek ellopásával, az sem igaz. A csapatunk öt éven át, éjjelt nappallá téve dolgozott azon, hogy valóra váltsák az álmainkat.”


Minden, ami GTA 6:

Kövess Minket!



Gamer szótár