2023 legnépszerűbb magyar World of Tanks streamerei

2023 legnépszerűbb magyar World of Tanks streamerei

Cikkünkben összegyűjtöttük 2023 legnépszerűbb magyar World of Tanks streamereit, a megtekintett órák alapján pedig felállítottuk a rangsort is.

A magyar World of Tanks csatornák száma 2023-ban 3,9%-os növekedést mutatott az előző évhez képest. Az 1 386 magyar streamer 48 029 órát közvetített átlagosan 234 nézőnek, akik összesen 2 057 472 órán keresztül kötötték le nézőik figyelmét. Nem mellékesen megtekintett órák számában ez 36%-os növekedést jelent, ami Magyarországon a Twitch hetedik legnépszerűbb kategóriájává repítette a WoT-ot.

5. carmaaTV (86 554 megtekintett óra)

Feltörekvő streamerként Carma kiemelkedő megtekintéseket ért el idén. Streamjei könnyed szórakozást nyújtanak kiválóságjel kihívásokkal vegyítve nézői számára, és ez elég is volt ahhoz, hogy megcsípje listánk ötödik helyét. Érdekességképp jegyeznénk meg, hogy a top 5-be kerüléshez tavaly csupán 44 261 megtekintett óra elegendőnek bizonyult.

4. Dani2999_ (87 469 megtekintett óra)

Dani szintén feltörekvő streamernek tekinthető, aki épp csak egy hajszállal előzte meg idén Carmát. Bár streamjein ő is rendszeresen vág bele kiválóságjel kihívásokba, de a versenyek világa sem áll távol tőle, amit nézői mind az ő szemszögéből, mind az ő kommentálásában élvezhetnek.

3. zsolesz4 (141 881 megtekintett óra)

Az elmúlt években Zsolesz magabiztosan tartja a harmadik helyet a magyar World of Tanks streamerek rangsorában. Streamjein elsősorban a hangulaton és az ütős megjegyzéseken van a hangsúly, de a kihívások sem állnak tőle távol, így nézői együtt izgulhatnak vele a kiválóságjel hajszák alatt.

2. Shadow_TheLoneWolf (419 035 megtekintett óra)

Shadow idén hatalmasat robbant, amivel egészen a második helyig lőtt ki, de nemcsak az egyik legnépszerűbb tartalomgyártónak számít, hanem a legkitartóbbnak is. A listánkon szereplő másik négy streamer 4 548 órát streamelt együttvéve idén, míg Shadow 4 293 órán keresztül szórakoztatta követőit, akik subathonjai alatt kiválóságjel hajszákra, Clan Wars csatákra és egyéb érdekes tartalmakra számíthattak.

1. Tankelit (500 676 megtekintett óra)

Az elmúlt évek legnépszerűbb tartalomgyártója továbbra is Tankelit, akinek 2023-ban sikerült még tovább növelni nézettségén. Nézői csatornáján kiemelkedő játékmenetre számíthatnak könnyed kommentár kíséretében, így nemcsak sokat fejlődhetnek a WoT-ban, de közben jól is szórakozhatnak.

Kíváncsi vagy, hogy kik voltak a legnépszerűbb magyar WoT streamerek az elmúlt években? Vess egy pillantást erre a listára:

Neked ki volt a kedvenc World of Tanks streamered 2023-ban?

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.