A Horizon egyik különleges spinoffját mégsem törölték

A Horizon egyik különleges spinoffját mégsem törölték

A sok rossz hír közepette egy kis jóval szolgált a Bloomberg munkatársa.

A héten a játékiparban történt tömeges elbocsátások hírére sok alkotásra is a kereszttűzbe került. A Respawn például ráfázott, hiszen a nem is olyan régen bejelentett The Mandalorian alapján készülő Star Wars játékukat végül az EA kukázta és a fejlesztőcsapat tagjait átíronyította másik projektekre. Emellett, ha minden igaz, akkor a PlayStationre tervezett Twisted Metal féle szoftvernek az ötletét is törölték.

Ezeket olvastad már?

Úgy tűnik, hogy egy másik koncepció viszont mégsem tűnt el a süllyesztőbe, és a Guerrilla Games által életre hívott Horizon-franchise végül tényleg megkaphatja a többjátékos felvonását.

A Bloomberg munkatársa, Jason Schreier egy egyszerű, egyszavas válasszal hozta lázba a rajongókat, miután az egyikük arról érdeklődött, hogy a játékot félretették-e. Erre csak annyit írt, hogy 'nem'.

A Horizon teljes értékű multiplayer játékát először 2022-ben jelentették be, de akkor csak annyit lehetett tudni róla, hogy már fejlesztés alatt áll. Azóta azonban nem sok frissítés érkezett róla, azt meg végképp nem lehetett eddig tudni, hogy milyen lesz. Igazából csak annyit derült ki, hogy az első két játék történetének spin-offja lesz, és olyan mechanikákra építene, amelyeket a játékosok a sorozatból már megismertek.

Arról egyelőre nem esett szó, hogy mikor érkezik a multiplayer játék, vagy hogy egyáltalán az lesz-e a sorozat következőr része. Az eddig PlayStation exkluzív Forbidden West március 21-én érkezik PC-re és PlayStation 5-re a Complete Edition formájában, amely tartalmazza az alapjátékot és a Burning Shores DLC-t is.

Kövess Minket!



Gamer szótár