A valóságban is elkészült a GTA 6 előzetese, de a rajongók szerint a játék szebb

A valóságban is elkészült a GTA 6 előzetese, de a rajongók szerint a játék szebb

Nem ez az első alkalom, hogy újraforgatták az előzetest, de kétségtelenül ez lett a legmenőbb.

Ahogy telik az idő, és nem kapunk újabb támpontokat, egyre több kérdés merül fel a rajongókban a Grand Theft Auto 6-tal kapcsolatban. Habár már rengeteg mindent tudunk a korábbi gigantikus szivárogtatásokból, és az előzetes is betekintést nyújtott a széria következő részébe, jelenleg mindenki tűkön ülve várja, hogy kapjunk egy konkrét megjelenési dátumot, vagy láthassunk egy rövidke gameplayt. Olyannyira felfokozott a hangulat a játék körül, hogy egyesek a történelem legjelentőségteljesebb játékaként hivatkoznak rá, és tőle várják a játék-ipar 2025-ben való fellendülését – a Rockstar Games ekkora jelentette be a konzolokon való debütálást. Hogy addig is elüssék az időt – és persze meglovagolják a hype-ot –, több tartalomgyártó is újraforgatta az első trailert, azonban az alábbi alkotás kiemelkedik mind közül.

DELTA – a videó készítője – több, az előzetesben látható jelenetet is újraforgatott, valamint csokorba szedte az ott fellelhető televíziós felvételeket – az autó tetején táncoló nőt, a floridai Jokert és még sorolhatnám. Azon túl, hogy DELTA lenyűgöző munkát végzett, a rajongókat sokkolta, hogy a videójáték mennyivel szebb a valóságnál.

„A fenébe, a grafika rosszabbnak tűnik, mint a játék esetében” – jegyezte meg egy kommentelő. „Amikor a játék jobb grafikával rendelkezik, mint a valóságban" – tette hozzá egy másik.

Nem kérdés, hogy nehéz az eredeti, és számtalan rekordot megdöntő előzetes nyomába érni, de igazán arra leszünk kíváncsiak, mikor végre majd láthatunk egy valódi gameplayt, amiből megbizonyosodhatunk arról, hogy miként fog festeni a GTA 6, amikor játszunk vele.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár