Pont jókor jött a hosszú hétvége – Ezekkel játszunk a hétvégén

Pont jókor jött a hosszú hétvége – Ezekkel játszunk a hétvégén

Ne aggódjatok, senki nem fog unatkozni a napokban.

Habár ezen a héten nem voltak egetrengető debütálások, történtek izgalmas dolgok a videójátékok terén, melyek apropóján lesz mit elővennünk az elkövetkezendő napokban, a hosszú hétvégén. Szerencsére most is találkozhatunk ingyenes címekkel, néhány újdonsággal, és közkedvelt játékok indultak hódítóútra az eddigiektől eltérő platformokon is. Nézzük tehát, hogy mi mivel játszunk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 South Park: Snow Day! 

Március 26-án debütált a South Park franchise legújabb játéka, ahol Cartman, Stan, Kyle és Kenny társaságában ünnepelhetjük meg a év legvarázslatosabb napját, a havas napot! De a sorozat vajon ismét képes elrabolni a szívünket? A tesztünk során erre hosszasan kitérünk.

 Islets 

A Kyle Thompson által fejlesztett Islets 2022-ben debütált, és habár nem tartozik a legfelkapottabb játékok közé, akik kipróbálták mind elégedetten keltek fel a számítógépük elől, amit jól mutatnak a Steamen begyűjtött rendkívül pozitív értékelések is. A játék során a széttört világot kell újra egyesítenünk ezen a kézzel festett szigeten, miközben leveleket kapunk furcsa szereplőktől, és szörnyű ellenfelekkel küzdünk meg. A játék atmoszférája mindenkit garantáltan levesz a lábáról. Alapjáraton 5 520 forint lenne, de az Epic Store-ból csütörtöktől egy hét erejéig ingyenesen letölthetitek.

 Dialbo 4 

A Diablo 4 első verziója 2023 júniusában jelent meg, és a sorozat kedvelőinek nem okozott csalódást. A játékosok azt kapták amire számítottak, természetesen némi újdonsággal fűszerezve. Mostantól a Game Passesek is játszhatnak vele, azonban nem túl egyszerű a procedúra, így ha kiszeretnéd te is próbálni, akkor feltétlenül olvasd el az ebben segítséget nyújtó cikkünket.

 Far Cry 

Na a Far Cry sorozat egy olyan klasszikus, amit biztosan nem kell bemutatnunk senkinek. A franchise most ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, így érdemes lehet elővenni bármelyik régebbi címüket egy kis nosztalgiázás erejéig, de az újabb kalandokat is ugyanakkora izgalommal élhetjük át, mint amikor pár éve először próbáltuk őket. Ide kattintva találsz összefoglalót a sorozat elmúlt 20 évéről.

 Civilization VI 

Ha stratégiai játékokról beszélünk, akkor sokunknak a Civilization játékok az elsők amik eszünkbe jutnak, nem véletlenül. A részek elképesztően sok lehetőséget rejtenek magukban, ahol a játékosok kiélhetik kreativitásukat és stratégiai képességeiket, miközben más játékosokkal mérik össze tudásukat. Az első Neuralink beültetést kapó páciens is a héten arról számolt be, hogy ezzel üti el az idejét, és minden pillanatát imádja.

Kövess Minket!



Gamer szótár