Ilyet még nem láttál: valaki vasalót használ egér helyett

Ilyet még nem láttál: valaki vasalót használ egér helyett

Még egy kis RGB is van benne, hogy mindenki tudja, ez bizony kemény gamereknek való kütyü, nem az eredményjelző alján tobzódó amatőröknek.

Doomot láttunk már futni egy rakás különleges eszközön, például gyorséttermi önkiszolgáló kioszkon, teletexten, karácsonyfán, magán a Doomon belül és még hanghullámokon is. Persze azért ezek egyike sem ugyanaz, mint amikor valaki a CS2-ben keres egy különleges megoldást a játékra. Hiszen a Doom egy 30 éves egyjátékos cím, míg a Counter-Strike-ban valamilyen szinten mégis csak teljesíteni kell, mert a csapatunknak elvárásai vannak. Éppen ezért nem elég előállni valami viccessel, annak bizony funkcionálisnak is kell lennie, hogy az emberek felkapják a fejüket rá. A Murzofix nevű youtuber pedig megtalálta a receptet: vasalóból kell egeret faragni.

Igen, jól olvastad, vasalóból egeret. Valami ilyesmire gondolhatott Jeremy Clarkson is a fejében, amikor azt mondta, hogy a zsenialitásának gravitációja van. Bár az orosz tudásunk nem a legjobb, a YouTube fordítási lehetőségét felhasználva megpróbáltuk kimazsolázni, hogy mégis mi vitte rá Murzofixet erre. A válasz igen meglepő: valaki ráírt a youtuberre, hogy ő vasalóból és egyéb hétköznapi tárgyakból csinál egereket (?!), mi lenne, ha kipróbálná egy videóban. Murzofix erre rábólintott, a rajongó elküldte neki a vasalót, a többi pedig történelem.

Ezeket olvastad már?

Amennyire ki tudtuk venni a videóból, a vasaló egykoron még tényleg csak egy mezei vasaló volt. De aztán a belsejében mindent kicserélt a különös eszköz beküldője, ezzel létrehozva a tökéletes perifériát. Ami jól látszik, hogy a szenzorhoz csinált egy lyukat a vasaló aljának a közepére, az elején kivezetett belőle egy USB-kábelt, a tetején lévő két gombot pedig megcsinálta bal és jobb egérgombnak. Még egy kis RGB is van benne, hogy mindenki tudja, ez bizony kemény gamereknek való kütyü, nem az eredményjelző alján tobzódó amatőröknek szól.

Az alábbi jelenet pedig a fenti videó vége felé is látható, de a türelmetleneknek (és oroszul nem tudoknak) lelőjük a poént. Murzofix ugyanis egy MM-en ace-t lőtt a vasalójával, ezzel bizonyítva, hogy az egerek kora letűnt:

Kövess Minket!



Gamer szótár