Gaming: Túl közeli kapcsolatba került a Doom és egy holografikus karácsonyfa

Gaming: Túl közeli kapcsolatba került a Doom és egy holografikus karácsonyfa

Egy kreatív gamer előtt nincsenek akadályok.

Az utóbbi években gyakorlatilag egy teljes ágazat épült ki arra, hogy minél kreatívabb felületeken és platformokon futtassa a Doomot, John Romero és Jonh Carmack közös mesterművét. Az 1993-ban megjelent brutális lövöldét sikerült már elindítani és futtatni Jegyzettömbben, gyorséttermi rendelő automatánmagában a Doomban, sőt LEGO-kockán is. Ezúttal a karácsony szellemét hívta segítségül egy hobbi játékos, aki holografikus karácsonyfán öldökölte a démon legsötétebb bugyrainak pixeles szörnyeit. Természetesen az egész akciót meg is örökítette az utókor számára.

Óriási megoldásra nem kell számítani, az alapokat egy színváltós LED-szalag, egy 0,5 lóerős AC-motor, egy Raspberry Pi, valamint egy laptop szolgáltatta. Ettől függetlenül az eredmény látványos és groteszk lett, de hosszabb távon azért inkább maradjatok a jól bevált formuláknál, ha szeretnétek teljesíteni a pályákat. A több mint másfél méteres "fa" csatlakozott a "fut-e rajta a Doom" népes csapatához, kíváncsian várhatjátok, hogy legközelebb milyen őrültségen sikerül golyózáport szórni az ellenségre az id Software leghíresebb videójátékában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.